Skal du konfirmeres? Og mangler du inspiration til det tøj som gør, at du står knivskarpt? Så kom til konfirmand aften hos Jack & Jones i Køge, hvor deres stylister, står klar med råd og vejledning.

De har alt i jakkesæt, skjorter, sko, bælter, slips, butterflys, osv! Hvad end du er til det klassiske, eller til et mere casual look, så har de tøjet. Deres jakkesæt fås i mange forskellige farver og helt ned i de små str, fra 42, og op til 56!

Denne aften byder på modeshow, med masser af inspiration – Både når det gælder konfirmand tøjet, men også tøjet til 2. dagen! Du vil denne aften kunne spare MINDST -20% på ALT i butikken!

Og derudover vil der være:
– Drikkelse
– Snacks
– Goodiebags (Værdi 500,-)
– Gaver
– Konkurrencer
– Live musik
– Overraskelser
– Og meget, meget mere

Deres personlige skrædder vil være til stede denne aften og sørge for, at dit tøj kommer til at sidde fuldstændig perfekt!

Kender du evt. andre der skal konfirmeres i 2023, så inviter dem til denne begivenhed LIGE HER, og tag dem med ned i Jack & Jones Køge!

De afholder 3 events, på følgende datoer:

1. Februar / 19:00 – 21:30
15. Februar / 19:00 – 21:30
1. Marts / 19:00 – 21:30

Skynd dig og book din plads, på den dato der passer dig bedst! Tilmelding sker enten ved at kigge forbi butikken, eller ved at ringe på telefon 56653737.

Pressefoto JACK & JONES Køge