Prisvenlige bestsellers

Med over 40 år i vinbranchen har Holte Vinlager udviklet et stort sortiment af virkelig gode vine fra hele verden. Mange af dem rammer meget bredt og hives igen og igen ned fra hylderne af glade kunder.

Det er vigtigt for Holte Vinlager at kunne tilbyde budgetvenlige højkvalitetsvine. Det opnås gennem nøje udvælgelse og grundig forhandling med leverandørerne, hos hvem der efterfølgende lægges store ordrer, hvilket er med til at holde priserne i bund.

Holte Vinlager skriver i sit seneste nyhedsbrev følgende:

“Vi har fundet vores storfavoritter frem til dig, hvor salgstallene taler sit tydelige sprog. Disse vine skuffer aldrig – og de er altid til at betale!

C de Camille – 2020 Languedoc

Fra den lille by Saint-Chinian, som er kendt for let drikkelige vine med en skøn, fyldig og blød smag. Denne sællert er lavet på de traditionelle Rhône-druer, Syrah, Grenache og Mourvedre.
Prøv her en af vores mest sælgende rødvine og oplev, at Languedoc er blandt de franske regioner, som leverer mest vin til prisen! Køb den online her.

Beauvignac Chardonnay – 2021 Languedoc

Siden, vi opdagede denne perle i 1997, har den været vores mest solgte europæiske hvidvin! Fra det varme Languedoc, hvor druerne har fået lov til at hænge ekstra længe på stokkene, får man her en mere saftig, fed og drikkevenlig stil! Dette er en perfekt middelhavs-Chardonnay med intens gul frugt og blomstrede elementer. En velstruktureret og generøs vin! Køb den online her.

LaForte Appassimento – 2021 Apulien

Denne kraftige sag har set godt med sol og varme, som giver moden og sødmefuld frugt. Et lækkert, krydret fadpræg feder desuden vinen op, og giver en rund struktur, som gør den ekstremt drikkevenlig. Vinen er lavet på tørrede druer, som giver endnu mere koncentration! Denne unge og fyldige vin behager langt de fleste, og er et stensikkert rødvinskøb hver gang! Køb den online her.

Moment de Plaisir – 2022 Languedoc

Gør som majoriteten af vores kunder, og nyd et øjebliks glæde med denne herlighed af en rosé, som er frisk, frugtig og lige til at gå til. Dejligt opkvikkende og frugtig vin i både duft og smag. Dette er en klassisk, elegant og tør stil, som er let krydret og meget alsidig. Et traditionelt rosévalg, som er lavet på et typisk blend af Grenache, Syrah og Cinsault. Køb den online her.”

Foto: Holte Vinlager. Presse.