Siden 2017 har CAMPUS Køge i tæt samarbejde med Køge Festuge arrangeret læringsfestivalen CAMPUS+, som løber af stablen fredag formiddag under festugen.

Torve og pladser i Køge midtby bliver denne dag transformeret til standpladser, hvor næsten 3.000 elever fra Køge, Stevns, Solrød og Greve deltager i en række spændende, udfordrende og oplysende aktiviteter, designet til at give dem et indblik i hvilke forskellige fremtidsmuligheder, der ligger åbne for dem.

Da Køge Festuge meddelte, at de for første gang i 16 år havde fået afslag fra politiet på at afholde årets festuge på Køge Torv, blev teamet bag læringsfestivalen derfor også sat på prøve; for hvad skal der nu ske med CAMPUS+?

I ugerne efter nyheden arbejdede Køge Festuge på højtryk for at finde en ny placering for festugen, og har med hjælp fra eksperter i event-sikkerhed udarbejdet nye rammer for at sikre en tryg og god oplevelse for alle. Den stærke indsats har båret frugt, og når Køge Festuge i uge 35 flytter til deres nye placering i Lovparken, rykker CAMPUS+ med!

Vi kommer stadig til at afvikle læringsfestivalen de steder i midtbyen, hvor vi plejer at være, men startskuddet vil i år lyde fra Lovparken, når borgmester Marie Stærke byder de unge velkommen til dette års CAMPUS+. Vi rekrutterer således forsat flere virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner, og allerede nu rundes der næsten 100 tilmeldte stande, som fredag d. 1. september vil være at finde på Køge Torv, Stationspladsen, Nørregade, Kulturtorvet og selvfølgelig i Lovparken.

Pressemeddelelse CAMPUS+

Pressefoto CAMPUS+