Logistikejendomsvirksomheden Logicenters fortsætter med at vokse med sin tilstedeværelse i Københavnsområdet. Det står nu klart efter Bedrocan, der er leverandør af medicinsk cannabis, vil leje 13.000 m2 i Køge.

Pressefoto

For to år siden erhvervede Logicenters, en af Nordens førende leverandører af moderne logistikejendomme, et areal på 160.000 m2 i Skandinavisk Transport Center i Køge syd for København. Logicenters planlægger at udvikle faciliteter på i alt 68.000 m2 i parken, som er begyndt at blive fyldt op med fremtidige lejere.

Der er indgået en langsigtet lejeaftale mellem Logicenters og det hollandske selskab Bedrocan om udlejning af 13.000 m2 på Egedesvej C i Køge med indflytning planlagt den 1. maj 2023.

“Vi er meget glade for at afslutte året med at indgå en langsigtet aftale med Bedrocan. Vores topmoderne og bæredygtige logistikanlæg imødekommer Bedrocans behov for at strømline deres logistikaktiviteter på det danske marked. Vi glæder os til at byde vores nye lejere velkommen i løbet af foråret,” siger Thomas Petersen, Commercial Manager hos Logicenters Danmark.

Bedrocan er verdens mest erfarne producent af medicinsk cannabis. Deres cannabis af høj kvalitet bruges over hele verden af patienter, forskere og lægemiddelindustrien. Bedrocan driver i forvejen to indendørs dyrkningsanlæg i Holland og får nu også et i Danmark. Bedrocan producerer ikke cannabis til rekreativt brug.

“Med to årtiers erfaring inden for fremstilling af medicinsk cannabis af farmaceutisk kvalitet ser vi frem til at vækste vores forretning i Norden. Logicenters’ logistikfaciliteter giver os den perfekte mulighed for at udvide vores forretning, og vi ser virkelig frem til vores samarbejde i de kommende år,” siger Jaap Erkelens, adm. direktør for Bedrocan.

Skandinavisk Transport Center tilbyder geografiske fordele med en placering tæt på de europæiske motorveje E20, E55 og E47. Køge ligger også tæt på København og Køge havn. Andre aktører i området er Lidl, Netto, Bring og Movianto.