Valsemøllens lokale mølle i Køge, som i dag er CO2e-neutral.

Den lokale møllevirksomhed Valsemøllen, som ligger i udkanten af Køge, producerer årligt næsten 80.000 tons mel og havregryn. At male og valse korn til mel og havregryn kræver en del energi, der udleder CO2, det kan man ikke komme uden om. Men man kan arbejde for at nedsætte CO2-udledningen – og det er præcis, hvad Valsemøllen arbejder for.

Hos Valsemøllen har man nemlig taget første skridt på vejen mod at give de lokale forbrugere i Køge og resten af Danmark melprodukter, som både er danske, økologiske, samt sundere og grønnere. Som en del af et større fokus på bæredygtig udvikling, er Valsemøllens tre danske møller i henholdsvis Køge, Svendborg eller Esbjerg nu CO2e-neutrale, og ligeledes er flere af Valsemøllens melprodukter blevet rigere på fuldkorn.

L