Hunden er jo mennesket bedste ven. Det siger man i hvertfald. Det er selvfølgelig sandt langt hen ad vejen. Men nogle gange har vores firbenede venner brug for lidt assistance. Sol-Farah Helhedens Cirkel har haft flere hunde på Vær Rask og de har nogle rigtig fine resultater med det.

F.eks. Se her hvad Charlotte – Carla menneskemor har skrevet efter at Carla, var på Vær Rask i et par måneder:Se her hvad Charlotte – Carla menneskemor har skrevet efter at Carla, var på Vær Rask i et par måneder:

MIN SKØNNE HUND HAR FÅET DET FANTASTISK
Jeg har verdens lækreste hunde – en på 7 år fra Sverige og så Carla som jeg hentede i Spanien maj 2021(10 uger). Flyveturen hjem gik fantastisk. Carla er en bestemt dame med et lidt tricky temperament – bestemt ikke dårligt, men svært. Hun kom hjem til “storesøster” og alt gik ok – Carla er noget større end storesøster selvom det er samme race og hun satte sig hurtigt på storesøster – og det endte i nogle ikke så fine konfrontationer. Det skal lige siges det er samme race.

Men største udfordring var, at Carla kunne ligge i den dybeste søvn og pludselig vågne “ud af det blå” og bare gø – som i gø gø – uden nogle kunne sætte ord på eller få hende til at “komme tilbage” hun var ligesom et andet sted. Når vi så fik kontakt så var alt fint igen. 

Men det frustrerede familieidylen og vi synes ikke vi bestilte andet end at skælde ud. Jeg blev ked af det og synes jeg tog afstand og det gør jo ingenting bedre. Så var jeg sammen med en familie som kendte til Charlottes evner. Jeg ringede – indrømmet skeptisk – men Carla kom i behandling. Vær Rask – behandling. 

De første gange sov hun det meste af dagen og gøeriet blev langsomt aftagende – til nu nærmest ikke at være eksisterende – en hund gør og det gør Carla også. Men med i pakken fik jeg en gladere og mere tilstedeværende hund som tager kontakt og er social – det var hun også før men ikke meget.

Carla havde nogle nerveskader som den havde fået som hvalp. Dette var årsagen ifølge Charlotte og Hanne. Det er der blevet arbejdet på under Vær Rask behandlingene.
Pigernes slogskampe sidder i en – men der har siden Carla har været hos Charlotte ikke været optræk til noget dårligt. Hun er en trimmehund og hun hadede at stå på bordet – det er også blevet bedre – det virker som om, at hun føler sig mere tryg.

Vores seneste enormt positive oplevelse er, at Carla blev opereret i det ene øje (hun er rask nu) og den anden blev steriliseret – så sad min frygt lige rundt om hjørnet – de var “adskilt” i 2 uger på den måde, at hende som var blevet steriliseret var i “kravlegård” så de kunne se og lugte til hinanden. Ret hurtigt lå Carla udenfor og passede på og da vi nærmede os at de måtte være sammen igen tænkte jeg bare jeg tager chancen nu – de havde seler på så jeg kunne gribe og løfte en væk hvis der opstod problemer! MEN…. Det er den mest positive oplevelse – udover at gøeriet er stoppet ca. 80% – de startede med en gåtur og så i haven hvor de straks tog en løbetur og snusede – man kunne virkelig se, at de havde savnet hinanden og de har været nærmest perfekte siden – leg og hygge står i højsæde.

Dette var ikke sket forud for Carlas behandling hos Charlotte og Hanne, så vi er dybt taknemlige.

Eller hvad der er sket med en anden hund, som har været på Vær Rask en enkelt måned.

Hunden var meget aggressiv når der gik andre hunde forbi ejendommen, og generelt altid lidt på vagt hele tiden. Hunden er efter nogle behandlinger generelt blevet meget roligere og afslappet, og kun ganske lidt udfarende, som jeg er sikker på kommer helt under kontrol efter de sidste behandlinger.

Eller hvordan Christina har oplevet en kæmpe forandring med Antares, som efter den havde oplevet fyrværkeri til jul og nytår har nægtet at gå tur om aftenen Samtidig har han ekstremt skræmt af børn og gøede meget. Han har været på Vær Rask siden start februar og der ud over fået 15. min healing med Hanne:

Der er sket en vild forandring med Antares, især efter hans 15. min. healing onsdag. Om aftenen blev han restløs, men kunne ikke finde ud af hvad han ville. Torsdag morgen gik han en mega lang tur og var i rigtig hopla, om aftenen ville han Gud hjælpe mig ud og gå! Han har ikke frivilligt gået tur siden julen (nu er vi i marts). Han var blandt andet på vores lokale butiks torv og sagde intet til det det mylder af folk, der gik forbi. Han har indtil flere gange gået lige forbi støjende børn uden at ænse dem overhovedet. Vi er Så glade og glæder os til fortsættelsen. Tak for jer.

Dette er vel at mærke sket uden at hundene har vidst, at de blev healet eller fordi der “altid vil være Placebo-effekt”. Så har din bedste ven brug for lidt hjælp, så kontakt dem, så kan de tage en uforpligtrende snak om hvad de kan hjælpe dig og din firbenede ven med.

Ring på 23 61 81 88 eller skriv til info@sol-farah.com

Sol-Farah Helhedens Cirkel