Kom og hils på Køges seje fodboldkvinder, få en autograf og vis hvad du kan med en fodbold onsdag i Køge Festuge.

Foto ABW

Hvis du er fodboldfan, er der god grund til at kigge forbi Køge Torv den 31. august, inden musikken brager løs på Køge Festuges første dag.

Fra kl. 18:00-18:45 kan du nemlig møde HB Køges kvindehold, som stiller op til autografskrivning, fotos og karriereråd, hvis du også drømmer om at blive professionel fodboldspiller.

Hepper på 2023-mesterskab
Anledningen er fejring af de flotte resultater, som holdet har opnået de seneste år. HB Køges kvinder tog nemlig mesterskabet i både 2021 og 2022 i Gjensidige Kvindeligaen. Og spørger man de mange fans, kan de sikkert også gøre det igen i 2023.

En af dem, der tror på det, er borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke.
– Kvinderne i HB Køge har for længst vist os, at de er i stand til at spille med i elitedivisionen. Det gør dem til gode forbilleder for kommunens mange unge sportstalenter. Jeg håber, at alle os fans i Køge Kommune kan mødes og heppe på, at de tager mesterskabet hjem en tredje gang, siger Marie Stærke, som også byder velkommen til Køge Festuge kl. 18.00 på dagen.

Vind HB Køge-præmier og kage til de første 100
Når man har hilst på spillerne, er det tid til at vise, hvad man kan med en bold. Fodboldfans kan kaste sig ud i boldjonglering sammen med de unge pigetalenter i klubben og vinde flotte HB Køge-præmier.

Køge Kommune byder på et stykke fejringskage til de første 100, der kigger forbi. Klokken 18:15 vil Radio Køge lave interviews med spillerne og borgmester Marie Stærke under teltdugen, inden det hele lukker ned en halv time senere for at give plads til musikken på Køge Torv.

Senere holder Marie Stærke tale for HB Køge kvindeholdet, når de bliver fejret formelt fra scenen på Torvet. Det sker kl. 20:15, umiddelbart efter koncerten med Outlandish.

Kilde.