Det er ikke altid den letteste sag i verden at finde den helt rigtige bilforhandler. Udvalget af bilforhandlere er stort overalt, så det kan være svært at vælge, hvilken samarbejdspartner, som vil passe bedst til dit behov. AUTO-HOUSE KØGE er altid klar til at hjælpe. 

Foto AUTO-HOUSE KØGE

Der vil altid være forskellige indgangsvinkler, når bilen skal udskiftes. Det viser sig som oftest, at der stilles helt individuelle krav fra den enkelte bilejer til forhandleren. For nogle er det personlige førstehåndsindtryk særdeles vigtigt, og andre lægger vægt på samtalen om de tekniske detaljer. Og det må ikke glemmes, at den gode anbefaling fra venner og bekendte kan være afgørende for, hvor man går hen og får gennemgået den gamle bil og tager snakken om, hvilken model, der skal erstatte den.

Det er naturligvis vigtigt at se på, om den bil, du måske har haft stor glæde af i årevis, skal indgå i en bilhandel til en god pris. Skal forhandleren være autoriseret til salg og vedligeholdelse af præcis det bilmærke, du er på udkig efter, og skal der være specialuddannet personale ansat på værkstedet?

I de to afdelinger, som AUTO-HOUSE har etableret i Køge i 1996 og senest i Hvidovre i 2004, har de specialiseret sig i salg, vedligeholdelse og reparation af både person- og varebiler. Erfaringen fra virksomhedens mange år i autobranchen viser, at to faktorer er meget vigtige både for at tiltrække nye kunder, men ikke mindst at sørge for, at de kommer tilbage år efter år.

Den bedste biloplevelse
At have det bedst uddannede personale i både i modtagelsen, i salgsafdelingen og på værkstedet er en vigtig prioritet for AUTO-HOUSE. Medarbejderne er opmærksomme de skiftende bil-behov og sørger for at disse behov kan imødekommes.

En anden vigtig faktor, som alle kunder prioriterer højt. er, at aftaler om familiens eller firmaets bil overholdes. Bilen er så vigtig en del af planlægningen af en meget hektisk hverdag, at for at få den til at fungere, må og skal aftaler med bilforhandleren som samarbejdspartner både i salg og på værkstedet være helt klare, og tidsfrister og andet skal holdes i videst mulige omfang.

Hos AUTO-HOUSE starter en hverdag for hele personalet med bevidstheden om, at uanset hvem der kommer ind i forretningen, så er det et erklæret mål for alle, at hun eller han får den bedst mulige oplevelse.

Besøg AUTO-HOUSE online
Overvejelserne om salg eller køb af bil starter for mange i dag på Internettet. AUTO-HOUSE har derfor udviklet en suveræn hjemmeside, som omfatter stort set alle de indgange til virksomheden, som du har brug for at kunne orientere dig om de to afdelinger, den i Køge og den nyeste i Hvidovre.

Under de to individuelle menupunkter kan du klikke dig frem til oplysninger om nye biler, brugte biler, værkstedet, skadecentret, finansieringsmulighederne og endog ”hilse på” alle medarbejderne. På en overskuelig form kan du som ny kunde lære de to afdelinger nærmere at kende, allerede før du møder dem fysisk. Og som eksisterende kunde er der kun få klik frem til de informationer, du har brug for.

Hvis du har helt specifikke ønsker til den rigelige information, viser menuen på hjemmesiden også nem adgang til dette.

Vil du opdateres helt aktuelt er AUTO-HOUSEs Facebookside også god at følge. Siden viser løbende de biler, som kommer ind til salg, og du kan ved at synes om siden følge med i alt lige fra spændende events til jobopslag. Det er næsten som at være fysisk til stede, når alt det nye præsenteres med flotte billeder af bilerne og deres specifikationer.

Så helt underordnet om du holder dig orienteret hjemmefra på nettet eller kører turen til Køge, er du altid hjerteligt velkommen hos AUTO-HOUSE!

Hvad siger kunderne? Læs mere her.

AUTO-HOUSE KØGE 
Høgevej 2-6, 1-3
4600 Køge
56 63 32 44
info@auto-house.dk

Følg AUTO-HOUSE på Facebook