Det er ikke altid den letteste sag i verden at finde den helt rigtige bilforhandler. Udvalget af bilforhandlere er stort overalt, så det kan være svært at vælge, hvilken samarbejdspartner, som vil passe bedst til dit behov.

Der vil altid være forskellige indgangsvinkler, når bilen skal udskiftes. Det viser sig som oftest, at der stilles helt individuelle krav fra den enkelte bilejer til forhandleren. For nogle er det personlige førstehåndsindtryk særdeles vigtigt, og andre lægger vægt på samtalen om de tekniske detaljer. Og det må ikke glemmes, at den gode anbefaling fra venner og bekendte kan være afgørende for, hvor man går hen og får gennemgået den gamle bil og tager snakken om, hvilken model, der skal erstatte den.

Det er naturligvis vigtigt at se på, om den bil, du måske har haft stor glæde af i årevis, skal indgå i en bilhandel til en god pris. Skal forhandleren være autoriseret til salg og vedligeholdelse af præcis det bilmærke, du er på udkig efter, og skal der være specialuddannet personale ansat på værkstedet?

I de to afdelinger, som AUTO-HOUSE har etableret i Køge i 1996 og senest i Hvidovre i 2004, har de specialiseret sig i salg, vedligeholdelse og reparation af både person- og varebiler. Erfaringen fra virksomhedens mange år i autobranchen viser, at to faktorer er meget vigtige både for at tiltrække nye kunder, men ikke mindst at sørge for, at de kommer tilbage år efter år.

Følg AUTO-HOUSE på Facebook