Når graviditeten udebliver, kan der være mange forskellige årsager til dette. Sol-Farah Helhedens Cirkel vil gerne slå fast, at børn kommer, når de kommer, men nogle gange har kroppen/sindet brug for hjælp.

Det kan være både hjælp til manden og til kvinden. Nogle gange fortæller læger til de par, der ønsker at få barn, at det kan de ikke, fordi de er for tykke. Det oplever Sol-Farah Helhedens Cirkel sjældent er tilfældet. De oplever derimod, at der kan være flere andre slags problemer.

Se deres nedenstående eksempler her:

  • Nogle par kæmper så meget, at de energimæssigt har en mangeltilstand, som forhindre energien. Dette kan vi hjælpe med, ved at vi bruger de clairvoyante evner, til at finde ud af om, der er børn i vente. Hvis der er det, kan det være en fordel, at de kommende forældre får lov til at mærke, se, fornemme den sjæl, der ligger og venter på at komme ned til dem. Når man kan slippe det konstante pres, kommer graviditeten ofte af sig selv. Vi tager samtidig en snak og ophæver de negative følelser, der er forbundet med dette.
  • Nogle par har karmiske udfordringer, der forhindrer graviditeten. Disse årsager ophæver vi
  • Nogle kvinder har store hormonelle udfordringer. Nogle har være i fertilitetsbehandlnger, andre har altid haft hormonelle problemer, nogle har mange aborter og derved hormonelle problemer andre har andre hormonelle ubalancer. Under “Vær Rask” behandlinger arbejder vi på disse årsager.
  • Nogle mænd har dårlig sædkvalitet. Det kan der være flere årsager til, men det arbejder vi også på under “Vær Rask” . Det kan også være, at det skyldes for stort indtag af kaffe, Cola, for lille indtag af vitaminer og mineraler  eller for meget varme i skridtet. Det snakker vi om under samtaleterapien.
  • Nogle gange handler den udeblivende gravitet om stress. Det kan være stress på flere måder. Vi stressafbalancerer dagligt, hvis man får et sundhedsabonnement.  Sundhedsabonnement – læs mere her!
  • Drømme, håb og ønsker, der blokerer for graviditeten, bliver der taget hånd om via “Få succes i dit liv” Samtidig bliver alle de øvrige livsområder også taget under kærlig behandling, så du bedre kan opnå succces inde for alle dine livsområder. Få info om “Få succes i dit liv”

Ozelia Underlivshealing – Økologisk kokosolie og healingsenergier Se mere om Ozelia Underlivshealing her!

Der kan sikkert også være andre årsager, men hvis du er i tvivl om, det er noget, vi kan hjælpe dig med, så tag en snak med os. Så bruger vi vores clairvoyante evner til at mærke efter, om vi mener, vi kan bidrage med noget for at få graviditeten til at lykkes. Vi er meget ærlige og samler på successer, så vi vil kun arbejde på dem, vi mener, vi kan hjælpe. Men bare ring til os, så kan vi tage en snak om det.

Hør f.eks. hvad denne kunde mener:

Gravid *****   “Vil takke dig for det du har hjulpet mig med”

“Samtaleterapi med Charlotte”
”Hej Charlotte. Efter vores telefon samtale i december, hvor vi snakkede om graviditet, vil jeg fortælle dig at det er lykkes for mig ligesom du sagde. Jeg er gravid med 1 stks baby, og blev igår afsluttet ude på fertilitetsklinikken med veloverstået tidlig scanning 8+0. Vil takke dig for det du har hjulpet mig med, og den ro du skabte i mig op til forløbet, er sikker på at roen og min fingerkodning har været med til at bane vejen frem for os”

Foto ABW