Hvis din have er vokset dig over hovedet, kan det føles uoverkommeligt at få styr på den igen. For hvor skal man starte? Og hvordan bortskaffer man alt haveaffaldet? Heldigvis er der hjælp at hente hos CH Naturpleje, der plejer naturen i både haver og skove overalt på Sjælland, bl.a. i Køge.

Måske har du overtaget en gammel have, som har brug for en fast og kærlig hånd? Måske har du været bortrejst? Der skal ikke så meget tid til, før en velplejet have springer i skov, og så skal de store maskiner i gang, hvis der skal ske resultater hurtigt.

Casper Holmer holder meget af planter, især de store, men han ved også at de skal trimmes, hvis en have skal fungere som opholdssted for mennesker. Selv de vilde haver, som er blevet så trendy, kræver tilskæring med jævne mellemrum. CH Naturpleje holder meget af den vilde havestil, men hjælper også gerne dig, der gerne vil have en velfriseret have, med snorlige bøgehække og kugleformede buskbom. Når bare planterne får lov at spille hovedrollen, er CH Naturpleje det helt rigtige sted at hente hjælp.

Alt i havedesign
Casper Holmer, der er uddannet skov- og naturtekniker (også kaldet aborist), stiftede firmaet i 2015 efter flere års erfaring som anlægsgartner. Det grønne er hans passion, men det er, når planterne spiller sammen med havens andre elementer – stier, terrasser, bænke osv – at havemagien opstår. CH Naturpleje laver derfor alt inden for havedesign – hegn, belægning, gyngestativer og meget mere – ved siden af det rutineprægede havearbejde som græsslåning og hækklipning.

Via sit store lokale netværk råder firmaet over ekspertise indenfor både anlæg, kloakarbejde og tømrerarbejde, så de kan løse utallige opgaver i haven til kundernes tilfredshed.

Specialister i træer
Har du et gammel træ, som trænger til beskæring eller bør fældes, er CH Naturpleje klar til at hjælpe. Casper Holmer lider ikke ar højdeskræk – han klatrer glad og gerne op i træer og beskærer dem, eller nedlægger dem hel inden de vælter i en storm.

Som specialister i træer kan du også få CH Naturplejes rådgivning, i hvilke træer du skal bevare, og hvilket du skal beholde, når det er blevet nødvendigt at begrænse beplantningen på din grund. Træer giver karakter til haven, især hvis de får lov at udfolde sig. Men er det nødvendigt at fælde dem, kan CH Naturpleje gør det hurtigt og sikkert, save det til brænde og fræse stubben væk, så du har planteklar jord til et staudebed en blomstrende busk – eller måske et nyt smukt træ.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto CH Naturpleje