Fra onsdag den 18. januar står en ny købmand ved roret i REMA 1000 på Kastanjevej 2 i Vemmedrup. Kirsten Nymann Kjærulff overtager butikken efter afgående købmand Anders Severinsen

Noget nyt er under opsejling i REMA 1000 på Kastanjevej 2 i Vemmedrup nær Bjæverskov. Onsdag den 18. januar overtager Kirsten Nymann Kjærulff nemlig butikken efter Anders Severinsen, som har været købmand i butikken i mere end 6 år.

Den nye købmand i REMA 1000 i Vemmedrup har rygsækken fyldt op med mere end 35 års butikserfaring – hun er udlært inden for detailfaget, hvor hun har været lige siden, og nu venter en ny opgave som lokal købmand i hjembyen. Kirsten Kjærulff bor i Vemmedrup sammen med sin familie, og har i de seneste 10 år været souschef i REMA 1000 i Strøby Egede, som drives af hendes mand. Nu skal hun være købmand på egen hånd – en opgave hun er mere end klar til:

“Jeg glæder mig til at åbne butikken som købmand for kunderne i lokalområdet – det har længe været en af mine store drømme. Som købmand ser jeg frem til den daglige dialog med kunderne,” siger hun.

Med flere års erfaring fra forskellige stillinger indenfor detailfaget har den kommende købmand også planen klar for, hvordan butikken skal drives fremadrettet:

“Jeg ser frem til at bygge videre på det fundament, som Anders Severinsen har skabt de sidste 6 år. Derudover vil jeg sætte mit personlige præg på butikken ved blandt andet at have et særligt fokus på vores sæson- og partivarer,” siger Kirsten Nymann Kjærulff.

Når Kirsten Nymann Kjærulff ikke er i fuld vigør i REMA 1000, bruges fritiden med familien. Derudover er hun særligt passioneret omkring håndbold – det har hun været siden opvæksten i Greve, hvor hun selv var aktiv.

REMA 1000 på Kastanjevej 2 i Vemmedrup får ny købmand onsdag den 18. januar, hvor butikken holder lukket i forbindelse med overtagelsen. Butikkens åbningstider vil fortsat være 8.00 – 21.00 alle ugens dage.

Pressefoto Kirsten Nymann Kjærulff

Kilde.