I de fleste byer rundt om i landet vil man møde nye smilende ansigter, når man besøger den lokale Imerco, da der netop er startet en masse nye elever. I Imerco Køge er det den nye elev 20-årige Trine Jørgensen, som glæder sig til at byde kunderne velkommen i butikken.

Danskejede Imerco har netop budt en masse nye elever velkommen i butikkerne rundt om i hele landet. I den lokale Imerco på Torvet 5 er det 20-årige Trine Jørgensen, der er startet som ny elev. Trine startede for et par år siden hos Imerco som ungarbejder, da hun var på udkig efter et fritidsjob. Trine er dog sidenhen blevet meget glad for at være hos Imerco. Hun er derfor startet som elev og er meget spændt på, hvad fremtiden vil bringe. ”Jeg ser frem til min elevtid hos Imerco her i Køge. Jeg glæder mig især til at drage mig en masse nye erfaringer, der kan give mig en følelse af at have styr på det hele”.

Som skabt til teamet i Køge
Butikschef Marianne Hvid har været rigtig glad for at have Trine som ungarbejder i butikken, og er derfor glad for, at Trine havde lyst til at starte som elev. ”Vi er alle sammen rigtig glade for Trine, og hun passer bare så godt ind i teamet. Hun har mod på at lære en hel masse og sætter samtidig en ære i det, hun laver”, fortæller Marianne Hvid.

Pressefoto: Trine Jørgensen – Imerco