Børnehuset Firkløveret søger pædagoger til deres vuggestue 30-37 timer ugentlig.

De søger engagerede og velfunderede pædagoger til deres dejlige vuggestue med tiltrædelse den 1. januar 2023. Den ene stilling er en fastansættelse og 2 andre er barselsvikariater. Du vil blive en del af en gruppe på 12 glade børn og tre skønne stuekollegaer. Skriv gerne i din ansøgning hvilken af pædagogstillingerne du ønsker at søge og hvilket timetal du ønsker.

De er et integreret dagtilbud med naturprofil og er en del af Område Asgård/Kirstinedal i Køge Kommune. Deres daglige åbningstid er 06.00-17.00. Børnehuset Firkløveret består af 4 vuggestuegrupper, 3 børnehavegrupper og de er normeret til i alt 117 børn.

De lægger vægt på at være en personalegruppe, der har en positiv, anerkendende og ressource-orienteret tilgang til arbejdet, menneskelig rummelighed, samt evner til at se muligheder og turde gribe dem. De brænder for arbejdet og agerer i et udviklende miljø, med fokus på faglighed, engagement og glæde. De er optaget af at skabe god trivsel, læring, dannelse og udvikling hos børnene og arbejder med tidlig indsats, inklusion, natur, sprog og udvikling af deres læringsmiljøer.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto: ABW