Et af Danmarks største boybands spiller til Køge Festuge

Efter 5 års pause lægger Page Four fredag den 1. september kl. 12:45 ruten forbi Køge for at afslutte dette års Campus+ læringsfestival med et brag! Campus+ skriver følgende i sin pressemeddelelse:

“For et lille års tid siden mødtes de fire bandmedlemmer i studiet efter en længere pause. De havde alle savnet at spille numre, der efterhånden roligt kan kaldes store hits. De fire drenge oplevede i studiet en begejstring for at spille sammen igen, og det resulterede også – om end uventet og uopfordret – i en fornyet energi til at give sig i kast med ny musik. Fredag d. 1 september, kan op til 3.000 af bugtens unge derfor se frem til at synge med på store hits som Sommer, Bedre end din Ex, Fucking Smuk og ikke mindst bandets nyeste single Du Hader Mig.”

Det bliver bestemt ikke første gang, at Page Four optræder under festugen. Som mange ved, har de nemlig en helt særlig forbindelse til Køge, idet bandmedlemmet Jonas er fra byen. Bandet har også tidligere optrådt til Køge Festuge, og mon ikke, at Lovparken også denne gang fyldes med glade og syngende gæster til den nostalgiske genforening?

Husk, at der er gratis adgang til koncerten!

Læs meget mere om alt det praktiske her.

Illustration: ABW