Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2023/12/11 til 2023/12/22.

Brændt lugt afslørede død person – Søndre Badevej, Køge

Kl. 16.10 fik politiet en henvendelse fra et boligselskabs personale om en underlig og måske brændt lugt fra en lejlighed i en beboelsesejendom på Søndre Badevej i Køge

Politiet fik adgang til stedet ved brug af en låsesmed og fandt i lejligheden den 49-årige mandlige beboer død. Desuden bar lejligheden præg af en mindre brand, der havde slukket sig selv inden politiets ankomst og uden at forrette større skader i lejligheden.

På grund af omstændighederne i lejligheden fik politiet tilkaldt både kriminaltekniskere og en retsmediciner, således at alle i fællesskab kunne foretage undersøgelse af lejligheden for at få afklaret, hvorvidt der kunne ligge noget strafbart bag beboerens død.

Politiets undersøgelser blev indledningsvist afsluttet kort før midnat uden umiddelbart at finde tegn på noget mistænkeligt, men politiet afventer erklæringerne fra både kriminalteknikere og retsmedicineren før den endelige konklusion i sagen.

Årsagen til brandens opståen og dens mulige konsekvenser for beboeren undersøges også yderligere. Den 49-åriges pårørende er blevet underrettet.

Fund af hash – Fasanvej, Køge

Kl 22.16 kørte politiet til en melding om uorden i en lejlighed. På stedet kunne patruljen konstatere, at der lugtede kraftigt af hash. Og på stedet blev fundet flere salgsposer med i alt 35 gram hash samt andet udstyr, der indikerede, at der blev solgt hash på stedet. En 23-årig kvinde blev truffet på stedet og sigtet. En anden ung mand, som også havde opholdt sig på adressen, nåede at forsvinde, inden politiet kom ind i lejligheden. Den 21-årige mand vendte dog tilbage kort efter og blev også sigtet for hashen. Desuden havde han en ulovlig foldekniv på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 21.31 forulykkede tre bilister med kort mellemrum det samme sted i det nordgående spor på Køge Bugt Motorvejen ved Greve.

Første ulykke skete, da en 22-årig mand fra Kastrup mistede kontrollen over sin bil på grund af aquaplanning, så bilen snurrede rundt, men dog uden at ramme hverken autoværn eller øvrige bilister. Han var dog kortvarigt standset midt på vejen, inden han kørte ind i nødsporet.

Inden den 22-årige kom væk fra vejen, foretog en 57-årig mand fra København S en undvigemanøvre for at undgå påkørsel af ham, men manøvren bevirkede, at den 57-årige mistede kontrollen over bilen og påkørte midterautoværnet.

Kort efter kom en 36-årig mand fra Sønderborg kørende, men han mistede også kontrollen over sin bil på grund af aquaplanning, så han endte med at påkøre autoværnet ved nødsporet.

Ingen af parterne kom til skade ved uheldene, som politiet registrerede omstændighederne ved.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 23.43 havde en 29-årig mand fra Slagelse som fører af en personbil overhalet en anden bilist, men mistede herefter kontrollen over sin bil.

Bilen snurrede rundt om sig selv et par gange, inden bilisten kørte på tværs af motorvejens vognbane og ramte autoværnet ved nødsporet.

Den 29-årige slap uskadt og involverede ikke den overhalede bilist, så politiet registrerede blot omstændighederne ved uheldet.

Påvirket bilist – Tigervej, Køge

Kl 00.50 standsede politiet en personbil ført af en 38-årig mand fra Haslev på mistanke om at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev medtaget til udtagning af blodprøve.

Savnet kvinde fundet i god behold – Køge

Kl. 00.16 anmeldte hjemmeplejen i Køge, at de havde forbi en ældre kvinde for at tilse hende her til aften, men at hun ikke havde åbnet. De var gået ind med låsesmed, men da havde kvinden forladt sit hjem uden sin mobiltelefon. Kvinden er dement, så de frygtede nu, at hun ikke kunne finde hjem igen. Politiet ringede til sygehuset, men kvinden var ikke blevet indlagt.

Der blev iværksat en eftersøgning af kvinden i området, hvor hundepatruljer bl.a. søgte i haver, på der blev søgt på alle stationer i rejseafstand. Politiet talte med naboer og andre pårørende, for at forsøge at finde ud af, hvor kvinden kunne opholde sig. De mulige steder blev afsøgt uden held.

Kvindens signalement blev sendt ud til taxa, bus- og togpersonale, da kvinden kunne tænkes rejse rundt. Helikopteren blev sendt ud at lede efter den ældre kvinde langs strandområdet ved Køge Kajakklub.

Omkring kl. 04.02 fik en betjent på vej hjem fra nattevagt øje på kvinden, som opholdt sig tæt ved Køge Politistation. En patruljen hentede kvinden, som var afkølet men uskadt. De pårørende og hjemmeplejen blev orienteret, og kvinden lagt hjem i seng. Tak til alle som hjalp og bidrog i eftersøgning.

Indbrud i Perioden