Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2024/02/07 til 2024/02/20.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl 13.14 skete der et færdselsuheld, da en 47-årig mand fra Falster mistede herredømmet over sin bil, der først røg ind i midterautoværnet, derefter ud i nødsporet og så tilbage på vejen. I alt var der tre personer i bilen men alle slap uden alvorlige skader.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov, Køge

Kl 08.45 skete der et færdselsuheld, da en 60-årig mand fra Ringsted kørte fra motorvejen. Han havde for meget fart på, da han skulle svinge til højre ad Vestre Ringvej, og bilen ramte derfor ind i autoværnet på den modsatte side af vejen. Da en patrulje kom frem, viste det sig, at der var grund til at tro, at manden var påvirket af alkohol, og der blev derfor udtaget blodprøve.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov

Kl 14.59 skete der et færdselsuheld, da en 46-årig mand fra Korsør var på vej mod vest, da en forankørende pludseligt standsede hårdt op, da trafikken foran var proppet til. Den 46-årige nåede ikke at bremse og ramte derfor op bag i en personbil ført af en 28-årig kvinde fra Ringsted. Det blev kortvarigt nødvendigt at lukke motorvejen for at få fjernet bilerne. Personerne blev tilset af ambulancen, men ingen havde fået alvorlige skader.

Hastighed – Slimmingevej, Køge

Kl 15.00 var færdselspolitiet på gaden og målte med lasermåleren en varebil ført af en 43-årig mand fra Herfølge til at køre med 78 km/t i en byzone. Det viste sig samtidigt, at manden også var frakendt førerretten og han blev derfor sigtet for både kørsel i frakendelsestiden og for høj hastighed.

Knivstik – Hellebækvej, Køge

Kl 15.37 fik politiet melding om, at en 24-årig mand fra Nordsjælland var blevet stukket to gange lige over knæet. Den 24-årige var stået af bussen sammen med en kammerat, da de to pludseligt blev passet op af fem ukendte gerningsmænd. Den 24-årige fik to mindre knivstik og flere slag i ansigtet, før de frem stak af fra stedet. Politiet søgte i området men uden at finde overfaldsmændene. Den 24-årige har efterfølgende ikke ønsket at udtale sig til politiet om overfaldet.

Lørdag:

Påvirket bilist – Sydmotorvejen, Køge

Kl 10.40 standsede politiet en varevogn ført af en 36-årig mand, da der var mistanke om, at han var påvirke af euforiserende stoffer. Manden erkendte da også, at han var påvirket af kokain. Han kørte samtidigt bil selvom han var frakendt førerretten. Det var tredje gang, at han blev taget i at kørebil i frakendelsestiden, og på den baggrund blev det besluttet, at køretøjet skulle beslaglægges med henblik på konfiskation.

Overfald – Fasanvej, Køge

Kl 17.19 fik politiet anmeldelse om, at en 27-årig mand fra Køge var blevet overfaldet på en parkeringsplads af fem-seks ukendte mørkklædte mænd. De havde først knust ruderne til den bil, som den 27-årige sad i sammen med en kammerat. De to valgte så at flygte fra stedet, men den 27-årige blev indhentet og fik flere slag i hovedet med enten en machete eller en totenschlæger. Gerningsmændene kørte muligvis fra stedet i en grå eller hvid personbil. Politiet søgte efterfølgende i området med hunde efter spor og hører nu gerne fra alle, der har bemærket noget mistænkeligt på stedet i tiden op til overfaldet. Det skal nu efterforskes nærmere, hvad der kan være motivet til sagen.

Påvirket bilist – Brogade, Køge

Kl 01.45 standsede en patrulje en personbil ført af en 18-årig ung mand fra Køge, da der var mistanke om spirituskørsel. Han blæste da også promillen op på væsentligt mere end det tilladte. Han fik udtaget blodprøve og samtidigt blev kørekortet administrativt inddraget på grund af den høje promille.

Påvirket bilist – Svinget, Vollerslev, Køge

Kl 01.02 fik politiet melding om en personbil, der holdt i tomgang, mens en mand lå tilsyneladende ukontaktbar hen over passagersædet. En patrulje kom frem til stedet og valgte at knuse ruden til bilen, for at komme ind og tilse manden. Han blæste efterfølgende alkometeret godt op over det tilladte og blev derfor medtaget til udtagning af blodprøve. Der var tale om en 23-årig mand fra Djursland. Han fik pga den høje promille sin førerret administrativt inddraget.

Indbrud i Perioden

Rasmussensvej, Køge
Granvej, Vemmedrup, Køge
Torvet, Køge