Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 7-15. februar 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-koege.dk

Mistænkeligt forhold – Køge

Kl. 1400 fik politiet anmeldelse om et mistænkeligt forhold på Jernbanegade, hvor der var mistanke om, at to mænd og en kvinde, alle rumænere, aflurede pinkoder ved pengeautomat.

Politiet fandt ikke noget mistænkeligt på de pgl., der blev visiteret og registeret for at se, om de var lovligt i landet, og det var de. De forlod efterfølgende Køge med toget.

Uro – Køge

Kl. 1514 købte en 37-årig mand to pølsehorn på en tank på Strandvejen. Umiddelbart efter kom en 51-årig kvinde ind i forretningen med sine to børn på 10-12 år, hvor hun overfusede dels ekspedienten og dels den 37-årige, idet hun var sur over, at der ikke var flere pølsehorn at købe.

Den 37-årige dristede sig til at sige til kvinden, at hun skulle tale og opføre sig ordentligt, hvilket førte til, at kvinden kastede sig over den 37-årige, der væltede nogle varer ned fra en hylde. Den 37-årige havde købt kaffe og i kampens hede spildte han kaffen på kvinden.

Politiet følger nu op på sagen efterfølgende, hvor kvinden kan forvente at blive kontaktet af politiet.

Færdselsuheld – Tureby, Køge

Kl. 1338 kørte en 26-årig mand fra Bagsværd ad Slimmingevej, hvor der var en del fygesne. Han mistede herredømmet over sin bil og ramte et vejtræ og gled i grøften. Der skete kun materiel skade.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 1147 anholdt politiet en 21-årig mand fra Køge, der kørte i bil på Egedesvej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1833 mistede en 23-årig kvinde med ukendt adresse herredømmet over sin bil og snurrede rundt flere gange og kvinden faldt ud af bilen. En anden bil, der blev ført af en 41-årig mand fra Hillerød undveg kvinden men ramte autoværnet. Ingen kom fysisk til skade ved uheldet, men der skete materiel skade. Den 23-årige var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Tyveri fra taske – Køge

Kl. 1030 torsdag stod en 55-årig kvinde fra Fakse Ladeplads på jernbanestationen i Køge, og ventede på et tog. En anden kvinde spurgte hende om, hvor toget kørte hen, og da forurettede kom ind i toget så hun, at kvinden og to andre mænd løbe på stationen. Hun så, at hendes dankort var stjålet og efterfølgende blev der hævet 15000 kr. på kortet.

Brand – Køge

Kl. 0219 brændte et kolonihavehus på Husmandsvejen i haveforeningen Kildemosegård. En 38-årig mand overnattede i huset med sine to børn, da han vågnede ved at høre en knitrende lyd. Han lugtede røg og fik sig selv og børnene ud af huset, hvorefter brandvæsenet blev tilkaldt. Det var ikke muligt umiddelbart at fastlægge brandårsagen, og stedet vil nu blive undersøgt nærmere af politiets efterforskere.

Færdselsuheld – Tureby, Køge

Kl. 0448 skete et færdselsuheld på Slimmingevej, hvor en 35-årig mand fra Herfølge mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i et træ og gennem et ståltrådshegn og ind på en mark. Den 35-årige fik benbrud ved uheldet medens en 49-årig passager klagede over smerter. Begge bragt til sygehus. Der blev udtaget blod af den 35-årige, da der er mistanke om spiritus eller narkokørsel.

Fogedafhentere – Køge

Lokalpolitiet i Køge har gjort status oven på tirsdagens fogedaktion: I alt 17 blev anholdt i løbet af dagen. Derudover valgte 15 selv at møde op i fogedretten. 5 skyldnerekontaktede selv fogedretten og indgik en aftale grundet omtalen i pressen. En god dag hvor sagsbunkerne blev mindre.

Det er ikke sidste gang, at politiet laver en sådan aktion, så vi anbefaler, at man selv henvender sig til fogedretten.

Spirituskørsel – Slimminge, Køge

Kl. 2147 blev anmeldt om en spirituspåvirket bilist på Lundegårdsvej. To borgere tilbageholdt manden, der havde siddet og sovet i sin bil. Politiet anholdt manden, der fik udtaget en blodprøve og dernæst løsladt.

 

Indbrud i perioden
Ølbycenter, Køge