Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Feb 27, 2017 til Mar 06, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-koege.dk

Tricktyveri – Vestergade, Køge
Kl. 1009 anmeldte en 74-årig kvinde fra Køge, at hun torsdag d. 020317 kl. ca. 1700 efter indkøb i et supermarked i Vestergade på gaden blev kontaktet af en fremmed mand og kvinde. De henvendte sig på et fremmedsprog, som den 74-årige ikke forstod. Da hun anede uråd, forsøgte hun at få dem væk, men opdagede lidt senere, da hun var kommet hjem, at det var lykkedes parret at stjæle kontanter og diverse kort fra hendes taske, som hun havde på maven. De to mistænkte, der forsvandt i ukendt retning, blev beskrevet som: A: Mand, 30-40 år, 168-168 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog; og B: Kvinde, 30-40 år, ca. 168 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Mellemrum mellem fortænderne, mørkt hår, Talte: Fremmedsprog. Offeret var stadig i besiddelse af sit dankort, som lå gemt i tasken.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket parret i området torsdag eftermiddag/aften. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mistænkelig forhold – Bjæverskov, Køge / Ringsted / Roskilde
Kl. 1128 anmeldte en bilist, at fem sydøsteuropæisk-udseende mænd i en sølvfarvet bil af mærket Saab forsøgte at standse bilister på tilkørslen fra Vemmedrup til Vestmotorvejen i Bjæverskov. Deres egen bil holdt på stedet, men anmelderen fortsatte uden at standse.

Kl. 1300 modtog politiet endnu en anmeldelse fra Roskildevej ved Møllevej i Ringsted, hvor en mand i et køretøj med formentlig bulgarske nummerplader foregav at være havareret. Efterfølgende forsøgte han at sælge “guld” til den hjælpsomme anmelder, der standsede for at hjælpe, men dog afslog at købe noget.

Kl. 1339 fik politiet endnu en anmeldelse om, at mænd kørende i en personbil af mærket Saab foregav at være havareret og ville sælge “smykker” til hjælpsomme bilister, der standsede. Denne var man “havareret” ved Øm skole ved Roskilde.

Politiet fandt ikke de “strandede” bilister efter de tre anmeldelser, som politiet anser for at være forsøg på at narre bilister til at købe formentlig falske “guld”-varer og derved opnå en økonomisk gevinst.

Lov om euf. stoffer – Køge
Kl. 1015 var politiet på Lyngvej, hvor en narkohund reagerede på en 19-årig mand fra Bjæverskov, der viste sig at have 20 gram hash på sig. han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer, og han vil modtage en bøde for sin besiddelse.

Kl. 1023 overgik samme skæbne en anden 19-årig fra Køge, der blev fundet i besiddelse af under et gram hash. Det kostede også en bøde for til den 19-årige.

Butikstyveri – Lille-Skensved, Køge
Kl. 0928 fik politiet en anmeldelse om et tyveri, der fandt sted søndag kl. 2030, hvor to kvinder og en mand kom ind i Dagli’Brugsen på Hovedgaden, hvor de spurgte omkring forretningens slik. En ansat gik til reolen med slik med en af personerne, og de to andre stjal i mellemtiden to kartonner cigaretter og fik fra stedet.

Spirituskørsel – Gammel Køgevej, Klippinge – Stevns
Kl. 0905 anholdt den politipatrulje, der netop havde anholdt en 51-årige kvinde fra Store-Heddinge (se ovenfor), en 31-årig mand fra Rødvig Stevns for spirituskørsel i en personbil i rundkørslen ved Gammel Køgevej / Toftevej, Klippinge. Nogle få minutter tidligere havde en anden bilist anmeldt føreren af personbilen for at køre usikkert af Klippingevej i Strøby-området. Da politipatruljen på vej mod Køge fik kontakt med personbilen i rundkørslen, gik bilen i stå for føreren. Da han var påvirket af spiritus under kørslen, blev han således også anholdt og sigtet for spirituskørsel. En anden patrulje blev tilkaldt til at sørge for indtransporten, idet den anholdte, 31-årige mand ikke var helt tilfreds med politiets indgriben i hans kørsel. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol løslod politiet den 31-årige, som dog kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Brand i værksted – Lille-Skensved, Køge
Kl. 0709 blev anmeldt om brand i et værksted på Rugbjergvej. Politi og brandvæsen til stedet, hvor den 77-årige forurettede selv havde slukket branden omkring skorstenen. Brandvæsenet foretog dog efterslukning. Branden opstået omkring et brændefyr og skorstenen.

Tricktyveri – Køge
Kl. 1538 fik politiet anmeldelse om, at en 83-årig kvinde var udsat for tricktyveri. Kvinden var i Netto på Fasanvej, hvor to personer spurgte hende om nogle drikkevarer. Kvinden forlod forretningen og det gjorde de to mænd også. De henvendte sig igen til kvinden, da hun var kommet hjem i sin indkørsel. De to mænd spurgte nu om vej til lufthavnen og Malmø, hvor de stod med et kort. Kvinden opdagede, at hendes dankort var væk, og der var efterfølgende hævet 5000 kr. på kortet.

De to mænd beskrives som udlændinge, 20-30 år almindelig af kropsbygning. Intet signalement af bilen.

Indbrud i perioden
Munkevangen, Køge
Tyttebærvej, Køge
Glentevej, Køge
Gammel Lyngvej, Køge (2)
Gammel Lyngvej, Køge
Lidemarksvej, Bjæverskov