Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge Kommune i tidsrummet 4-12. april 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brugstyveri af varebil- Køge
Kl. 1200 tirsdag blev der stjålet en varebil fraTangmosevej, hvor en fører af bilen havde parkeret den og efterladt nøglen i tændingslåsen, da han skulle ordne et ærinde. Bilen var væk, da han kom ud. Bilen er en sort Mercedes Benz ML, FC91975.

Politiet skal kraftigt opfordre til, at man altid sikrer sin bil ved at låse den og naturligvis forinden fjerne nøglen fra bilen. Udover at det er en overtrædelse af færdselsloven ikke at gøre det, så giver det en gerningsmand mulighed for at stjæle eks. en stor varebil og bruge den til en kriminel handling udover brugstyveri af bilen.

Tricktyveri – Køge
Kl. 0824 fik politiet anmeldelse fra en forretning i Brogade, der lørdag kl. 1230 var udsat for vekseltricket. To udenlandsk udseende mænd ville købe en energidrik til 12 kr. De lagde 1000 kr. på disken. De forvirrede ekspedienten og det lykkedes dem at få de 1000 kr. retur + 988 kr. i byttepenge og så energidrikken.

Anmeldt demonstration – Lovparken, Køge og tilsyn med Folkeparken, Roskilde.
Politiet var fredag opmærksom på, at der var varslet en demonstration mod nye tiltag i Lovparken omkring musik og alkohol. Politiet konstaterede i løbet af eftermiddagen, at der var ca. 50 personer i parken, og alt var stille og roligt.

I Roskilde var der samlet ca. 300 unge, der blev bedt om at dæmpe musikken En enkelt 16-årig dreng blev anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen.

Politiet vil også i den kommende tid holde øje med parkerne i politikredsen, der traditionelt er samlingssted for mange unge.

Indbrud i villa – Køge
Kl. 0022 bemærkede en nabo, at der var indbrud i en villa på Mågevej. Politiet kørte til stedet, og kl. 0030 anholdt politiet en 20-årig mand fra Køge Medgerningsmanden fik politiet ikke fat i. Den anholdte blev løsladt i løbet af søndag morgen. Han vil senere få en indkaldelse til retten.

Uro – Køge
Kl. 2245 kørte politiet til Lovparken Sankt Gertrudsstræde, hvor en mindre gruppe unge lavede uro og bl.a. havde lavet et bål. Politiet stoppede festen og de unge blev sendt væk fra stedet. Ingen blev anholdt eller sigtet.

Uro – Køge
Kl. 2228 kørte politiet til Bag Haverne, hvor der skulle være slagsmål mellem en 5-10 personer. Da politiet kom til stedet kort efter var der ingen ballade. Det viste sig, at der havde været lidt tumult mellem nogle personer, men slagsmål var der ikke tale om.

Færdselsuheld – Køge
Kl. 1053 skete et færdselsuheld på Vordingborgvej/Lidemarksvej, hvor en bil, der blev ført af en 81-årig mand fra Køge kørte ad Vordingborgvej mod syd og i krydset ved Lidemarksvej overså han det røde lys, og kørte ind i krydset, hvor han blev påkørt af en anden bil, der blev ført af 79-årig mand fraLille-Skensved, der kørte over for grønt lys ad Lidemarksvej.

Der skete materiel skade, men ingen af de to ældre herrer kom til skade ved uheldet.

Færdselsuheld – Ejby, Lejre.
Kl. 0641 skete et færdselsuheld på Elverdamsvej, hvor en personbil kørte ad Elverdamsvej mod nord. Bilen blev ført af en 38-årig mand fra Holbæk. En ladbil holdt i den østlige side af vejen med to gule blink på taget af bilen aktiveret. Til venstre for ladbilen gik bilens fører, en 54-årig mand fra Sorø.

Den 55-årige blev ramt af personbilen, da den kørte forbi. Med helikopter blev den 55-årige bragt på sygehus. Han bliver udskrevet fra hospitalet 110417.

Indbrud i perioden
Friggsvej, Køge
Københavnsvej, Køge
Sandet, Bjæverskov,