Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2024/03/22 til 2024/04/09.

Tis på tankstation – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve

Kl 21.55 blev politiet tilkaldt til en tankstation, hvor en mand havde råbt og skreget og tisset på gulvet. Han ville ikke forlade butikken og fremstod tydeligt beruset. Manden forsøgte på et tidspunkt at sætte sig ind i flere biler, der holdt på tankstationen. Han forsvandt fra stedet, inden patruljen nåede frem. Men han dukkede senere på aftenen op på en tankstation i Greve, hvor han blev anholdt. Det viste sig at være en 32-årig mand fra Greve. Han kom i den forbindelse med flere trusler mod politipersonalet, hvilket han blev sigtet for.

Beruset mand skabte utryghed – Stevnsvej, Køge

Kl. 13.39 fik politiet en anmeldelse fra en ansat i et supermarked om, at en beruset mand generede kunderne. En patrulje træf kort tid efter manden – en 50-årig mand fra lokalområdet, som blev kørt hjem af patruljen. Manden blev ikke sigtet for noget.

Mand uden kørekort udgav sig for at være en anden – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand, Solrød

Kl. 10.20 blev en 42-årig mand fra Horsens sigtet for kørsel i frakendelsestiden, for kørsel i narkotikapåvirket tilstand samt for falsk anklage, da manden udgav sig for at være et nært familiemedlem for at undgå at blive sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Dette gennemskuede patruljen dog, da manden tidligere er sigtet for falsk anklage i en anden sag. Manden blev anholdt og taget med på politistationen, hvor patruljen optog fingeraftryk og fotos af manden til sagen. Desuden fik han udtaget en blodprøve til sagen på sygehuset. Den 42-åriges familiemedlem blev sigtet for at overlade føringen af sit kørekort til en person uden kørekort. Sagerne afgøres, når politiet modtager resultatet af blodprøven.

Mors bil beslaglagt for vanvidskørsel med høj promille – Stevns/Køge

Mandag eftermiddag mødte politiet op hjemme hos en 18-årig mand fra Stevns, som en sen nattetime i februar var blevet standset i sin mors bil på Brogade i Køge med alt for høj promille. Resultatet af blodprøveanalysen var nu kommet og, den viste over 2,0, så politiet kom for at beslaglægge morens bil. Bilen blev kørt væk på et fejeblad.

Alkometeret viste den aften i februar et alt for højt resultat, men den viste ikke over 2,0, som er grænsen for vanvidskørsel. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, og hans kørekort blev inddraget på stedet. Men moren fik denne aften lov at til at hente bilen.

Den høje promille gør at den 18-årige er sigtet for vanvidskørsel, som ud over konfiskation af bilen også lægges op til fængsel og ubetinget frakendelse af kørekortet i 3 år. Retten vil dog senere afgøre sagen.

Påvirket bilist – Gammel Lyngvej, Køge

Kl. 18.47 blev en 28-årig mand fra Præstø sigtet for narkokørsel. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Sagens afgøres, når politiet modtager resultatet af blodprøven.

Påvirket bilist ville til solskinsøen – Værftsvej, Køge

Kl. 23.59 modtog politiet flere anmeldelser om, at en mand havde mistet herredømmet over sin bil, da han kom kørende ad Værftsvej mod syd. Bilen kørte ud over kantstenen og videre ind i en glasrabat, hvor den ramte et reklameskilt, der blev revet op af jorden og glasset i skiltet blev knust. Bilens kølerhjelm, kofanger og forrude fik store skader med sammenstødet med skiltet. Manden fortsatte sin kørsel på trods af dette og kørte umiddelbart efter om bord på færgen til Bornholm. Her steg manden ud af bilen, hvor han fremstod påvirket. Politiet kom frem til stedet, hvor manden – der er 50 år og fra Kgs. Lyngby – blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt. Han kan forvente at høre mere på et senere tidspunkt.

Tagsten faldt ned – Torvet, Køge

Kl. 12.15 anmeldte en 83-årig mand fra Solrød, at han kort forinden havde siddet på en bænk på Torvet, da der faldt en tagsten ned lige ved siden af ham. Politiet og brandvæsnet kom frem til stedet og fik spærret af, og brandvæsnet fik ved hjælp af en stigevogn set nærmere på taget, hvorfra tagstenen var faldet ned. Brandvæsnet fik undersøgt taget og udbedret det, så der ikke længere var risiko for faldende tagsten. Ejeren af bygningen blev orienteret.

Indbrud i Perioden

Strandlodsvej, Køge
Sandmarksbo, Køge