Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2024/04/11 til 2024/04/23.

Brand i transformerstation – Dielselvej, Køge

Kl. 20.53 anmeldte en 37-årig mand fra Lyngby, at der var ild i en transformerstation, der befandt sig mellem nogle ladestandere til elbiler. Der kom en svag røg fra transformerstationen. Brandvæsnet og politiet kom frem til stedet, hvor brandvæsnet fik slukket branden, som formodes at skyldes en kortslutning samt alarmeret ejerne af transformerstationen. Ingen personer kom til skade og ingen biler blev berørt af branden.

Gasledning overgravet – Hellebækvej, Køge

Kl 07.41 kom der melding om, at en gasledning var blevet gravet over. Indtil et firma kunne komme frem og lukke for gassen blev en enkelt bolig i nærheden af evakueret på grund af den udsivende gas. En lille time senere havde alle igen forladt stedet.

Groft hærværk – Nørre Boulevard, Køge

Kl 03.36 fik politiet melding om tre mænd, der forøvede hærværk på deres vej gennem Køge De punkterede biler på vejen og knuste også en butiksrude. Politiet fik anholdt de tre mænd, der viste sig at være 19, 19 og 17 år fra hhv Køge og Herfølge. De var alle tre stærkt påvirkede af stoffer og blev efterfølgende taget med i detentionen. En gennemgang af området viste i alt syv punkterede biler. Politiet fandt også en kniv, som en af de tre formentligt har smidt fra sig. De tre sigtes for groft hærværk. Desuden råbte og skreg de så meget i forbindelse med anholdelsen, at de også sigtes for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen Solrød

Kl 13.58 standsede færdselspolitiet nok en personbil ført af en 36-årig mand fra Greve, der kørte uden at have kørekortet i 10 år. Manden er gentagne gange taget i at køre bil uden kørekort, men bilen kunne ikke beslaglægges, da det er hans kærestes bil. En 38-årig kvinde fra Greve, som var indehaver af bilen, blev sigtet for at have overladt bilen til en person uden gyldigt kørekort.

Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

Kl 13.24 standsede færdselspolitiet en personbil ført af en 34-årig lokal mand, selvom han var frakendt kørekortet frem til 2028.Men da bilen tilhørte hans kæreste, kunne den ikke beslaglægges.

En 28-årig kvinde, ligeledes fra Solrød, der er kæreste med føreren, blev sigtet for at have overladt bilen til en person uden kørekort. Dem 34-årige blev desuden sigtet for at køre uden at have lovpligtig forsikring på bilen.

Mobiltelefon under kørslen – Køge Bugt Motorvejen, Karslunde, Greve

Kl 17.30 standsede færdselspolitiet en 26-årig mand fra Kalundborg, der bruge sin mobiltelefon under kørslen, mens han overhalede den civile politibil. Manden nægtede at have talt i telefon. Det udløser et klip i kørekortet og det er tredje gang inden for tre år, og dermed kan manden se frem til en betinget frakendelse af kørekortet.

Motorcyklist og varebil stødte sammen – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 16.12 skete et uheld på motorvejen nord for afkørsel 27, da en motorcyklist, en 53-årig mand fra Nordsjælland, stødte ind i en varebil, der bremsede op. Motorcyklisten forsøgte at køre udenom, men stødte ind i siden på varebilen og styrtede. Motorcyklisten blev kørt i ambulance til behandling for alvorlige, men ikke kritiske skader. Bag rattet på varebilen sad 31-årig mand fra Kroatien, som slap uden skader. Motorvejen blev spærret og der opstod kø, men efter omkring 30 min kunne motorvejen åbnes igen.

Overtrædelse af færdselsloven – Slimmingevej, Ringsted, Køge

Kl. 16.15 blev en 16-årig dreng sigtet for overtrædelse af færdselsloven, da han kom kørende på en knallert, som kørte betydelig hurtigere end de tilladte 30 km/t. Der nedlægges påstand om betinget førerret til lille knallert. Drengen kan forvente at høre mere fra politiet på et senere tidspunkt.

Påvirket bilist – Skolehaven, Lellinge, Køge

Kl 00.56 standsede politiet en 29-årig mand fra København, der kom kørende i en personbil på vej mod nord ad Overdrevsvejen. Politifolkene fik mistanke om, at han var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, hvilket manden da også erkendte. Manden viste sig at have en foldekniv på sig, og i bilen blev der desuden fundet en mindre mængde kokain i en pose. I posen lå derudover også yderligere to foldeknive. I bilen lå også en dolk.

Påvirket bilist uden førerret – Vestmotorvejen, Bjæverskov, Køge

Kl. 13.52 blev en 45-årig kvinde fra Kastrup sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da hun tidligere havde mistet sin førerret på grund af narkokørsel. Kvinden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til den nye sag, hvorefter hun blev løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Uheld mellem bilist og knallert – Toldbodvej, Køge

Kl. 14.36 kørte en bilist ad Toldbodvej mod nord, og skulle svinge til højre ad Carlsensvej. En 15-årig lokal dreng kørte i samme retning på knallert, men bilisten, en 26-årig mand fra Rumænien med arbejde i Danmark, overså knallerten og begyndte sin svingning.

Knallerten kørte ind i siden på bilen, så den styrtede, og drengen slog sit knæ. Den 15-årige blev behandlet på skadestuen for en overfladisk skade. Politiet afhørte parterne på stedet og optog rapport i sagen.

Indbrud i Perioden

Ringstedvej, Bjæverskov, Køge