Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2024/04/17 til 2024/04/30.

Gasledning overgravet – Hellebækvej, Køge

Kl 07.41 kom der melding om, at en gasledning var blevet gravet over. Indtil et firma kunne komme frem og lukke for gassen blev en enkelt bolig i nærheden af evakueret på grund af den udsivende gas. En lille time senere havde alle igen forladt stedet.

Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen Solrød

Kl 13.58 standsede færdselspolitiet nok en personbil ført af en 36-årig mand fra Greve, der kørte uden at have kørekortet i 10 år. Manden er gentagne gange taget i at køre bil uden kørekort, men bilen kunne ikke beslaglægges, da det er hans kærestes bil. En 38-årig kvinde fra Greve, som var indehaver af bilen, blev sigtet for at have overladt bilen til en person uden gyldigt kørekort.

Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

Kl 13.24 standsede færdselspolitiet en personbil ført af en 34-årig lokal mand, selvom han var frakendt kørekortet frem til 2028.Men da bilen tilhørte hans kæreste, kunne den ikke beslaglægges.

En 28-årig kvinde, ligeledes fra Solrød, der er kæreste med føreren, blev sigtet for at have overladt bilen til en person uden kørekort. Dem 34-årige blev desuden sigtet for at køre uden at have lovpligtig forsikring på bilen.

Låste sig inde i bil – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl 10.48 standsede færdselspolitiet en personbil ført af en 26-årig kvinde fra Skælskør-området. Kvinden talte i håndholdt mobiltelefon, mens hun kørte, og brugte til gengæld ikke sikkerhedssele. Der var ikke længere en gyldig forsikring på bilen. Alle dæk var nedslidte og der var ydermere heller ingen bagrude i bilen. Kvinden ville indledningsvist ikke oplyse, hvem hun var og låste sig inde i bilen. Det blev derfor nødvendigt at rekvirere en autotransport, der kunne hjælpe med at låse bilen op, så kvinden kunne anholdes og medtages til udtagning af blodprøve. I bilen blev fundet to foldeknive, hvorfor hun også blev sigtet for overtrædelse af knivloven.


Knive og hash fundet på uddannelsessted – Kalundborg

Kl. 11.00 var lokalbetjente og en narkohundepatrulje på en uddannelsesinstitution i Kalundborg Kommune, da skolen havde en mistanke om, at nogen elever kunne være påvirkede i skoletiden. Flere klasser blev gennemgået af narkohunden, hvor nogle få elever blev visiteret, da narkohunden Tjald-Fe markerede fært på dem.

En elev forsøgte at gå og hidsede sig op, da betjentene ville tale med ham. Han blev kortvarigt anholdt og visiteret. I hans skab på skolen, fandt betjentene en foldekniv med låsbart blad og en lille klump hash, som han blev sigtet for at besidde.

I en andens skab blev fundet en butterfly kniv, så han blev også sigtet for at overtræde knivloven. De ulovlige genstande blev beslaglagt. De to sigtede drenge var begge under 18 år, og deres forældre og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Tip om muligt narkosalg førte til hashfund – Hørve, Odsherred

Kl. 13.55 mødte betjente med narkohund op på en adresse i Hørve efter flere tip fra borgere med mistanke om, at beboeren solgte narko til folk i området. Politiet havde fået rettens kendelse til at ransage huset, hvor der blev fundet 59,79 gram hash og fire kanyler med i alt 12ml koncentreret cannabisolie. Narkoen blev beslaglagt og manden i 40′;erne blev sigtet i sagen. Han erkendte at have besiddet de euforiserende stoffer, men nægtede at have solgt stoffer.

Mand fik det skidt og ramte autoværn- Sydmotorvejen, Køge

kl. 15.42 kørte en 47-årig mand fra Sydsjælland på motorvejen mod syd, da han pludselig får det dårligt og kører ind i midterrabatten, hvor han rammer autoværnet. En forbipasserende ser en bilen køre i midterrabatten, hvor den efter 500 m standser, men bilisten hænger ind over rattet, så han tilkalder hjælp.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 47-årig blev tilset. Han var livet op efter et ildebefindende, og han ingen behandlingskrævende skader. Motorvejen var kortvarigt afspærret, men kunne hurtigt åbnes igen. Der skete mindre skader på bilen, men ingen skader på autoværnet. Politiet registrerede uheldet.

Uheld mellem bilist og knallert – Toldbodvej, Køge

Kl. 14.36 kørte en bilist ad Toldbodvej mod nord, og skulle svinge til højre ad Carlsensvej. En 15-årig lokal dreng kørte i samme retning på knallert, men bilisten, en 26-årig mand fra Rumænien med arbejde i Danmark, overså knallerten og begyndte sin svingning.

Knallerten kørte ind i siden på bilen, så den styrtede, og drengen slog sit knæ. Den 15-årige blev behandlet på skadestuen for en overfladisk skade. Politiet afhørte parterne på stedet og optog rapport i sagen.

Uønskede i opgangen – Boholtevej, Køge

Kl 15.50 blev politiet tilkaldt til en opgang, hvor et par havde tilbageholdt to unge mænd, som hang ud i opgangen uden at have noget at gøre der. Politiet visiterede de to unge mænd og fandt på den ene en smule hash og en del kontanter samt en foldekniv. Den anden havde en lidt større mængde hash på sig samt en kniv. Begge blev taget med politistationen. Der var tale om to unge mænd på 15 og 18 år fra hhv Sorø og Solrød. De blev sigtet for salg af euforiserende stoffer og for knivloven.

Indbrud i Perioden