Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2024/04/22 til 2024/05/07.

Bedrageri – Køge

Kl 10.23 fik politiet anmeldelse om, at en 78-årig kvinde fra Køge var blevet ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Nordea. Den falske bankmand oplyste, at der tilsyneladende var ved at blive overført nogle penge fra kvindens bankkonto og hvis hun ønskede at standse denne overførsel, så skulle hun straks udlevere sit dankort til “banken”. En person dukkede kort efter op på kvindens adresse og hentede hævekort og kode. Det lykkedes svindlerne at få hævet et mindre pengeløb på kortet.

Hastighed – Stensbjergvej, Køge

Kl 14.04 var en 44-årig mand fra Køge meget tæt på at miste sin bil, da færdselspolitiet var ude for at måle hastigheder. Manden blev i en varevogn målt til at køre med 103 km/t i en byzone lige ved Asgård Skole. Men da der skal trækkes 4 km/t fra, når bøden skal beregnes, så holdt målingen sig lige under grænsen for vanvidskørsel. Han kan dog stadigt se frem til en betinget frakendelse af kørekortet.

Håndgranater viste sig at være pynt – Dådyrvej, Ejby, Lille-Skensved – Køge

Kl. 10.36 ringede en borger, da han havde fundet to håndgranater i en fælles metalskraldepand, men ikke kunne afgøre om det var ægte. Forsvarets sprængstofeksperter (EOD) fik tilsendt et foto, og sendte folk ud og undersøge sagen. Det viste sig at være ægte granater, men uden indhold, som en beboer havde brugt som pynt, men nu havde smidt ud.

Det er altid en god idé at sikre sig, at man ikke skræmmer nogen når man bortskaffer ting, som kan ligne en farlig genstand. Pak det gerne godt ind, så ingen bliver bekymrede unødigt.

Kørsel uden førerret igen igen kostede bilen – Køgevej, Vallø – Stevns Kommune

Kl. 16.44 blev en 49-årig mand fra Køge sigtet for kørsel uden førerret, da han kom kørende ad Køgevej i en personbil, til trods for, at han ikke er i besiddelse af gyldig førerret. Da manden er blevet sigtet for kørsel uden førerret tre gange inden for tre år, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation af patruljen.

Manden ønskede spørgsmålet om beslaglæggelsen forelagt en dommer, og denne del vil blive afgjort af en dommer. Manden kan forvente at høre mere fra politiet i forhold til sigtelsen for overtrædelse af færdselsloven.

Mand fik det skidt og ramte autoværn- Sydmotorvejen, Køge

kl. 15.42 kørte en 47-årig mand fra Sydsjælland på motorvejen mod syd, da han pludselig får det dårligt og kører ind i midterrabatten, hvor han rammer autoværnet. En forbipasserende ser en bilen køre i midterrabatten, hvor den efter 500 m standser, men bilisten hænger ind over rattet, så han tilkalder hjælp.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 47-årig blev tilset. Han var livet op efter et ildebefindende, og han ingen behandlingskrævende skader. Motorvejen var kortvarigt afspærret, men kunne hurtigt åbnes igen. Der skete mindre skader på bilen, men ingen skader på autoværnet. Politiet registrerede uheldet.

Uønskede i opgangen – Boholtevej, Køge

Kl 15.50 blev politiet tilkaldt til en opgang, hvor et par havde tilbageholdt to unge mænd, som hang ud i opgangen uden at have noget at gøre der. Politiet visiterede de to unge mænd og fandt på den ene en smule hash og en del kontanter samt en foldekniv. Den anden havde en lidt større mængde hash på sig samt en kniv. Begge blev taget med politistationen. Der var tale om to unge mænd på 15 og 18 år fra hhv Sorø og Solrød. De blev sigtet for salg af euforiserende stoffer og for knivloven.

Vigepligtsuheld – Køgevej/Hårlev Bygade, Hårlev – Stevns

Onsdag Kl. 07.34 skete et sammenstød mellem to biler, da en 67-årig mand fra Hårlev kørte ad Hårlev Bygade og frem i krydset ved Køgevej, hvor han stødte sammen med en 54-årig mand fra Karise, der kørte ad Køgevej mod nord. Den 67-årige blev kørt i ambulance på skadestuen, hvor han blev behandlet for lettere skader, og 54-årige slap uden skader.
Politiet optog rapport om vigepligtsuheldet.

Indbrud i Perioden

Dalbyvej, Borup, Køge

Københavnsvej, Køge