Handywoman kommer forbi XL Byg i Køge med sin store kursustruck den 20. august. Her kan de kvindelige kursusdeltagere bl.a. stifte bekendtskab med QuickFix – en ny serie af vandhaner fra GROHE, der gør det lettere selv at gennemføre hurtige og enkle forbedringsopgaver i køkken og bad.

Pressefoto: GROHE

Jeanne Thylkjær Fjorback – alias Handywoman og kendt fra bl.a. Løvens Hule – har i mange år hjulpet kvinder med at få fixet de ting i hjemmet, de ikke selv kan ordne, både som udførende håndværker og som underviser med målrettede kursusaktiviteter for kvinder. For øjeblikket er hun på tour i Danmark med sin kæmpe pink kursustruck, og den 20. august kommer turen til Køge, hvor mange kvinder har tilmeldt sig to kursusforløb.

Pakkeløsning til gør-det-selv
Med i trucken har hun GROHEs nye gør-del-selv serie QuickFix, der er **udviklet til små og enkle installations- og indretningsopgaver i køkken og bad. Produkterne leveres sammen med et specielt udviklet værktøj, der kombinerer alle de egenskaber, der er nødvendige for at installere en GROHE-vandhane. Sammen med produkt og værktøj indeholder den samlede løsning også enkle installationsvejledninger samt vejledningsvideoer, der kan ses via QR-koder i produktemballagen. Alle QuickFix-produkter har den sædvanlige høje kvalitetstandard og de samme energi-og vandbesparende funktioner, som GROHE er kendt for.

Nyt look til badeværelse og køkken
”Jeg er rigtig glad for, at jeg nu har vandhaner med i trucken, som gør det muligt for mig, at undervise mine kursister i at udskifte vandhaner. Tidligere har mine kurser på VVS-området typisk drejet sig om af udskifte en pakning, men nu kan vi gå hele vejen, så mine elever kan lære at udskifte vandhaner og dermed selv kan give deres badeværelse og køkken et nyt og moderne look. Og QuickFix-produkterne er meget velegnede til dette gør-det selv arbejde,” siger Jeanne Thylkjær Fjorback.

Vil gerne – men mangler viden
En *analyse om danskernes holdning til at udføre simple reparations- og udskiftningsopgaver i køkken og bad understreger behovet for effektive gør-det- selv produkter. Halvdelen af danskerne vælger generelt selv at løse simple opgaver med vand og afløb. Blandt de opgaver som danskerne vil og kan løse selv, nævner 71 procent et tilstoppet afløb, 49 procent en dryppende vandhane og 28 procent udskiftning af en vandhane.

Hvis man ser specielt på svarene fra kvinder, er det kun 12 procent, der mener, de selv kan udskifte en vandhane. Men samtidig svarer 41 procent, at de ville gå i gang med reparations- og udskiftningsopgaver selv, hvis de havde mere viden, hvilket bliver dokumenteret af det store antal kvinder, som tilmelder sig Handywomans kurser.

Handywoman kommer til XL Byg i Køge d. 20. august, hvor der er kurser både kl. 10.00, 10.30, 11.00 og 11.30. Så der er fire workshops af 25 minutter.

Se Handywomans tour program på https://www.handywomanshop.dk/ under kursus.