Artiklen er sponseret

Vores hjem er vores base, vores frirum, og der hvor vi kobler af fra hverdagens strabadser. Vores arbejdsplads er der, hvor vi bruger en stor del af vores vågne timer, hvor vi er aktive og hvor vi tjener til det daglige brød. Det er derfor vigtigt, at rammerne i både vores hjem og på vores arbejdsplads er gode, og giver os mulighed for at sprede vingerne kreativt og konstruktivt.

Træd ud af din komfortzone

Der bliver brugt en hel del arbejde, tid og kræfter på at gøre disse rammer helt exceptionelle og fyldestgørende. Det er en opgave, de fleste ikke kan rumme og nogle har endda svært ved at tilgå og forestille sig opgavens forløb, alt fra idé til realitet. Her kan man med stor succes søge hjælp udefra. Der er altid en ekspert – også inden for indretning af hjem og arbejdsplads. En indretningskonsulent kan i de fleste tilfælde være en supergod investering – for både den private og den erhvervsmæssige kunde. Det er ikke altid, man selv kan tænke ud af boksen og se sine fysiske rammer med objektive øjne, da det jo er ens personlige præg, der påvirker, hvordan vi tænker og ser væggene, gulvene og lofterne omkring os. Med en indretningskonsulent får man hjælp til at komme ud i nye tankemønstre, få nye ideer og man kan endda komme frem til løsninger, som man aldrig selv kunne have tænkt sig til.

Ram plet første gang

Udover den bløde del af indretningen, tankerne bag og det visuelle udtryk, kan indretningskonsulenten også være behjælpelig med de mere praktiske opgaver, som for eksempel at visualisere indretningen i både 2D, 3D, og skabe overblik over selve byggeprocessen. Derfor kan man slippe for spildt tid og penge, ved at gøre sig tanker og prøve dem af i den digitale verden, før man bruger for mange ressourcer på at prøve løsninger af i virkeligheden.

 

En indretningskonsulent kan i de fleste tilfælde være en supergod investering. PR-foto