Kropsterapi er en holistisk behandling med afsæt i kroppen. Krop, tanker og følelser hænger sammen, og derfor vil du gennem kropsterapi opleve både kropslige og mentale forbedringer. Følelser kan f.eks. manifestere sig som spændinger i kroppen. Ved at løse op for kroppens spændinger, kan du bedre mærke følelser, så de kan bearbejdes.

Foto: Krop & Healing

I behandlingen bruges flere forskellige metoder; pulserende massage, meridianmassage, akupressur, zoneterapi, ledfrigørelser, åndedrætsteknikker og samtale. Og hos Krop & Healing i Køge kombineres kropsterapi med healing, som fremskynder balance og ro til kroppen.

”Det er fantastisk at kunne hjælpe andre mennesker til at få en bedre hverdag,” siger indehaver Michael Gross, der via de forskellige teknikker kan tilpasse behandlingen til den enkeltes behov. Uanset om du lider af stress, angst, traumer, gigt, rygproblemer, sportsskader eller søvnproblemer, kan du få gavn af et forløb hos Krop & Healing.

”Behandlingen tager udgangspunkt i DIG, lige der hvor du er,” understreger Michael.

Reiki virker
Michael Gross er uddannet kropsterapeut fra DBT som er Danish Body Therapy i Køge. Derudover har han gennemført Reiki Healing 1,2 og 3. Mange er skeptiske, når man siger healing, men Michaels erfaring er at det virker.

”Målet er at få kroppen i balance, så den kan heale sig selv. Da vi alle er forskellige, vil Reiki opleves forskelligt, men efter 3-4 behandlinger, kan man begynde at mærke en forskel,” forklarer han.

Massageordning
Krop & Healing tilbyder også firmamassage til store og små virksomheder, offentlige institutioner.

En massageordning er en investering i medarbejdernes helbred. Den er både effektiv som forebyggelse, og til behandling af bl.a. stress, spændingshovedpine, ømme skuldre, hold i nakke , smerte i skulder, lænd, ryg, musearm samt generel smertelindring.

Klienterne siger…
”Jeg føler mig som et nyt menneske, efter hver behandling. Det er en rejse jeg er taget ud på og jeg er utrolig glad for Michael som guide” – Linda

”Dejlig behandling, hvor man kommer helt ned i gear. Michael er god til at finde en balance, både i forhold til trykket og bestemt også i forhold, hvornår der er brug for, at der ikke skal snakkes. Rigtig fint behandlingsrum med en god temperatur, så man kan slappe helt af. Super professionel, så kan helt klart anbefale Michael” – Maria

”Jeg har netop fået første behandling af Michael. Det blev en kombineret behandling af kropsterapi og healing. Den fysiske – respektfulde og frigørende massage var overraskende, blid, fast og forløsende. Healingsdelen efterfølgende var ganske særlig. Michaels varme hænder kunne klart etablere kontakten til noget Højere oppefra. Det var på alle måder et trygt, respektfuldt og fantastisk behandling. Hyggelig lille behandlingsrum – og det allerbedste – at ligge på en opvarmet briks” – Cecilia.

Læs her. 

Krop & Healing
Humlevej 6
4600 Køge
23259186
michael@kropoghealing.dk

Bestil en tid 

Følg Krop & Healing på Facebook