4 flotte hverdagsvine

Mange års godt samarbejde med leverandørerne har givet Holte Vinlager store fordele gennem tiden. En af de vigtige er, at de kan få yderst prisvenlige vine i en særdeles høj kvalitet hjem. Der stilles høje krav til vinene, og når det lykkes at finde en vin med særlige kvaliteter, laves der aftaler om længerevarende priser, så tilbuddene ikke blot gælder i et par uger!

Herunder får du fire herlige hverdagsvine til kun 49,00 kr., som man hos Holte Vinlager ved sidder lige i skabet. De skriver i deres nyhedsbrev:

“Anniversario, 2020 Piemonte

Dette er en af de mest solgte vine gennem de sidste mange år. Vinen er produceret af den altid pålidelige leverandør, Produttori di Govone fra Piemonte. Blendet af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto, skaber en let og krydret bouquet med gode frugtnoter og behagelige tanniner i smagen. Tre måneder på fade tilføjer en flot kompleksitet og tekstur. Køb den her.

Señorio de los Llanos, 2019 Valdepeñas

Fra det indre Spanien laves denne alsidige spanier på 100% Tempranillo. Vinen har en intens duft af skovbær med en afbalanceret smag og bløde tanniner, som gør den meget behagelig og nem at drikke. Tempranillo sættes oftest i forbindelse med de nordligere regioner, Rioja og Castilla y León, men her får du en vin at smage fra Castilla-La Manchas varmere strøg! Køb den her.

Terre dell’ Isola Grillo, 2021 Sicilien

Grillo-druen er en siciliansk klassiker, som står bag nogle fyldige, krydrede og florale hvidvine med en fedme, som minder om Chardonnay. Denne prisvenlige sydlænder er opfriskende og tør med tydelige noter af hvide blomster og citrusfrugter i duften. Den sprøde og delikate smag med lette anstrøg af honning, leder over i en lækker eftersmag af citron. Køb den her.

Pérgula, 2022 Portugal

Ekstremt populær vinstil, som blev skabt under 2. verdenskrig, hvor den blev en øjeblikkelig succes i USA! Duften er sprudlende, frugtig og elegant, og smagen er let og frisk med en charmerende livlighed. Dette er en rosé, som prikker lidt på tungen, og som har en tydelig og læskende restsødme. Vinen har en let krop grundet dens klassiske, lave alkohol på 9,5%. Køb den her.”

Læs meget mere om Holte Vinlager her – og husk, at der er gratis levering i lokalområdet!

Holte Vinlager. Presse.