Søndag den 23.juni 2024 holder Køge kommune i samarbejde med Lions Køge det årlige Sankt Hans arrangement på Nordstranden ved siden af det kommende badehotel, Rox Resort. Så tag familien med til en hyggelig sommeraften og vær med til at tænde op for sankthansbålet. I år starter arrangementet allerede kl. 14.00 med aktiviteter og underholdning for børnefamilier med blandt andet ansigtsmaling, skumfiduser og levende hekse.

Traditionen tro skal sankthansbålet tændes. Og som noget nyt, starter bålfesten i år allerede kl. 14 med underholdning for børnefamilier. Herudover vil der som altid være mulighed for at købe kaffe, vand, pølser, fadøl og vin, som Lions Køge står for at sælge. Der er også en pandekagevogn og en isvogn, så der bliver rig mulighed for at hygge og se bål.

Sidst på eftermiddagen sørger et velspillende band for musik frem til båltalen kl. 20.00, som holdes af borgmester Marie Stærke. Kort herefter, ca. 20:15, tændes der op i bålet. Der vil som de to forrige år ikke blive afbrændt en heks på bålet. Til gengæld vil der gå levende hekse rundt og dele slikposer ud til børnene.

Når bålet er brændt ned og mørket faldet på er der lige tid til en kop kaffe og kage eller en øl og en pølse, før man vender næsen hjemad.

Som noget helt særligt i år starter arrangementet allerede kl. 14.00 med aktiviteter og underholdning for børn og børnefamilier. Der tændes op i en række bålfade, hvor Køgespejderne laver popcorn og hjælper de mindste med at riste skumfidusser og andre lækkerier. Der vil også være mulighed for ansigtsmaling til alle, der har lyst. Og så deler hekse fra Bloksbjerg slikposer ud til alle børn.

Se hele programmet for Sankthansfesten her