The Big Bang og meget mere fortalt for børn på det store lærred i biografen.

I 2023 tager Sigurd Barrett hele familien på tur ud i universet, ind i kroppen, ud i verden og tilbage til dinosaurer, kæmpeblæksprutter og fortidsuhyrer. Kom med, når Sigurd spiller live koncerter i Nordisk Films biograf i Køge sammen med guitaristen Eskild Dohn.

Biografkoncerten er baseret på bestselleren “Sigurd fortæller om Naturvidenskab”, der blev kåret som Årets Børnebog i 2022, og undervejs vises der fantastiske kortfilm på det store lærred.

Syng med og bliv suget ind i naturvidenskabens forunderlige verden, mens I læner jeg godt tilbage i biografsæderne. Både små og store lærer en masse om vores verden, hvordan den opstod og hvorfor, det er så vigtigt for os at passe på den. Hele familien er velkommen, og aldersgruppen spænder ifølge Sigurd fra 5 til 100 år!

”Vi glæder os til at få besøg af Sigurd i biografen. Live koncerter er en sjov og anderledes måde at bruge vores gode biografsale, og det er garanti for både fantastisk lyd og billede, og ikke mindst at man sidder godt. Så er det bare spørgsmålet, om galakser, dinosaurer og popcorn går hånd i hånd, men mon ikke vores yngre gæster vil synes det?”, siger biografchef Lennart Andersson.

Sigurds Naturvidenskab kan opleves i Nordisk Film Biografer Køge den 24. februar.

Se filmprogrammet og find billetter på https://www.nfbio.dk/event/sigurds-naturvidenskab eller NF Bio-appen.

PR-foto