Danskerne er vilde med kraftige rødvine, og der findes heldigvis et hav af gode vine, som kan sparke gang i smagsløgene! Nogle er dog bedre end andre – her kommer Holte Vinlagers bud på tre kraftige kvalitetsvine, som byder på solmodenhed, dybde og bløde strukturer til kun 100 kr. og derunder:

“Primitivo Authentic, 2021 Apulien

Oplev koncentrationen og varmen fra Syditalien i denne økologiske Primitivo til en kanon pris! Vinen har aroma af cremede røde bær og saftige abrikoser. Herlig og frisk i munden med en smag af bær, krydderier og vanilje, samt en mellemlang finish. Denne vin er mere forfinet, delikat og struktureret end andre Primitivo-vine, så her opnår du en større vinøs oplevelse!

Køb den online

Pleno Reserva, 2018 Navarra

Sofistiskeret Tempranillo fra Nordspaniens Navarra-region. Både alderen og tilstedeværelsen af Merlot-druen giver en tørret frugtprofil, som kan minde om drikkemoden Bordeaux. I duften får man moden solbær, kirsebær og blommer samt en afstemt og velintegreret trænote, som tilføjer noter af kanel og kakao. Aromaer af eukalyptus og rosmarin hænger ved længe.

Køb online

Barbera Appassimento, Piemonte

Bulderbasse på tørrede Barbera-druer, hvilket giver en enorm fylde! Blød og frisk duft af sort frugt, lakrids og tørret kød. Kraftig og intens med dejlige noter af tørrede kirsebær, brombær og svesker. Desuden vil du kunne fornemme en tørret floralitet sammen med chokolade, tobak og sød lakrids. Vinen er kraftig, rund og meget drikkevenlig med en blid struktur.

Køb online

De herlige kraftige vine kan købes hos Holte Vinlager, og husk at der er gratis levering i lokalområdet.

Skål på en sommerlig uge, hvor man igen kan nyde god vin på terrassen!

Foto ABW