Den 8. november 2023 kl. 19.00-21.30 inviterer Gadens Børn til støttekoncert i Køge Kirke. På denne aften vil Bryan Rice, Helene Hørlyck og Monique skabe en uforglemmelig koncert til fordel for hjemløse og udsatte børn i Indien med Anders Bircow som aftenens vært.

Pressefoto

Det er den danske non-profitorganisation, Gadens Børn, der står bag støttekoncerten i samarbejde med Køge Kirke, som donerer sine smukke rammer for aftenen. Hjertet bag Gadens Børn brænder for en mission om at forbedre fremtiden for hjemløse og udsatte børn i Kolkata, Indien. På gaden handler det om overlevelse – en ubarmhjertig kamp, der ofte stjæler fokus fra børns behov for omsorg, opmærksomhed og stimulering. På denne aften samles vi derfor med et fælles ønske om, at selv de mest udsatte børn kan opleve en god start på deres liv.

Samtlige indtægter fra billetsalg og donationer fra koncerten går derfor ubeskåret til Gadens Børns Baby- & Mødrecenter i Kolkata. Her gives der fuld forplejning til babyer, som har været overladt til gadens barske realiteter. Her får udsatte mødre desuden hjælp til at understøtte deres børns trivsel, udvikling og sundhed, så børnene kan få en positiv begyndelse på deres liv.

Denne aften byder ikke alene på en musikalsk oplevelse, men giver også mulighed for at ændre livet for udsatte børn og mødre i Indien.

Bryan Rice (Brian Risberg Enggaard Clausen) er en dansk popsanger og sangskriver, som har udgivet fem albums. Brian har i flere år dedikeret sit engagement som ambassadør for Gadens Børn. Helene Hørlyck er en international sangerinde og sangcoach for nogle af tidens største stjerner, herunder boybandet One Direction. Også Helene er ambassadør for Gadens Børn, og det er hendes tilhørsforhold til Indien, som har ledt hende til organisationen. Monique Spartalis er en dansk sangerinde, der har udgivet flere albums og singler, og ved andre lejligheder støttet Gadens Børn. Med passion for det velgørende formål bag koncerten, vil Bryan Rice, Helene Hørlyck og Monique sammen skabe en symfoni af medfølelse og solidaritet med børnene.

Som konferencier på aftenen vil skuespiller, entertainer, Anders Bircow, lede aftenens gæster gennem et program spækket med musik, præmielotteri og hyggelig atmosfære. Som ambassadør for Gadens Børn, har Anders allerede optrådt og været toastmaster ved flere af organisationens indsamlinger.

PROGRAM:

19.00: Dørene åbner
19.30: Introduktion ved Anders Bircow og Gadens Børn
19.35: Koncerten begynder
20.30: Pause (20 min.)
20.50: Koncerten fortsætter
21.30: I takker af

Tag din familie og venner med til en hjertevarm aften i Køge Kirke, hvor musik og dybe følelser vil fusionere i en uforglemmelig støttekoncert. Når du deltager i koncerten, er du med til at redde liv og forme fremtiden for små børn, der har allermest brug for hjælp.

DETALJER
Dato: 08.11.2023
Tid: 19.00-21.30
Sted: Køge Kirke, Kirkestræde 26, 4600 Køge

Entré koster 299,- og billetterne kan købes på Billetto: https://billetto.dk/e/stottekoncert-for-gadens-born-m-bryan-rice-helene-horlyck-monique-billetter-861547