Filmfans i Køge kan nu komme ubegrænset i biografen for 229 kroner om måneden. Nordisk Film Biografer lancerer i dag biografabonnementet BIOPLUS UNLIMITED i biografen på Antoniestræde. Biografabonnementet har siden 2021 været et af Aalborgs stærkeste kulturtilbud, og på baggrund af succesen gøres det nu landsdækkende.

Nordisk Film Biografer Pressefoto

Fri adgang til biografen alle ugens dage? Det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre ideen bag biografabonnementet BIOPLUS UNLIMITED fra Nordisk Film Biografer, som nu bliver tilgængeligt i Køge. Her er billetten betalt på forhånd via et månedligt gebyr på 229 kroner. Med abonnementet er der fri adgang til alle film lige så mange gange, man lyster.

BIOPLUS UNLIMITED er allerede tilgængelig i Nordisk Films biograf i Aalborg Kennedy Arkaden, hvor abonnementet siden oktober 2021 har kørt med stor succes. Fra i dag rulles det ud i alle Nordisk Films 23 biografer over hele landet.

”Det er nyt og banebrydende, at man kan købe abonnement til biografen, og jeg er stolt af, at vi nu kan tilbyde BIOPLUS UNLIMITED i Køge,” siger Lennart Andersson, der er biografchef i Nordisk Film Biografer Køge: ”Vi glæder os helt vildt til at høre, hvad køgegenserne synes om det og forhåbentlig se endnu flere glade gæster i biografen. Vi har talt med mange gæster, som har efterspurgt et biografabonnement, og nu kan vi endelig tilbyde dem at komme her lige så meget, som de har lyst, uden at tænke på prisen.”

Biografchefen understreger, at BIOPLUS UNLIMITED kan bruges i alle 23 Nordisk Film Biografer over hele landet.

”Så hvis man besøger venner i København eller familie i Aarhus, kan man stadig gå lige så meget i biografen, man har lyst til,” siger Lennart Andersson.

Første biografabonnement i Danmark
Biografabonnementet er det første af sin slags i Danmark, men lignende abonnementsordninger kendes fra biografkæder i udlandet. Ifølge Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer, kan BIOPLUS UNLIMITED sammenlignes med et årskort til Tivoli, Sommerland Sjælland eller BonBon Land.

”Vi lancerer nu BIOPLUS UNLIMITED i alle vores biografer og kan dermed som de første tilbyde danskerne et attraktivt biografabonnement, som kan bruges i alle Nordisk Films biografer rundtom i landet – også i de store byer som København, Århus og Odense. Abonnementet har været en succes i vores biograf i Kennedy Arkaden i Aalborg, hvor det har betydet, at der er flere, som går i biografen, og at den enkelte biografgæst ser flere film end tidligere. Gæsterne i vores øvrige biografer har efterspurgt et biografabonnementet længe, og derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan tilbyde vores gæster et landsdækkende BIOPLUS UNLIMITED-abonnement som gælder til alle vores biografer. Vi tror på, at det vil løfte det samlede antal biografbesøg og dermed skabe øget publikum til alle de mange gode danske og internationale film, som får premiere i biografen,” siger Casper Bonavent.

Nye film hele året rundt
I biografen er der nye film på lærredet året rundt, og dermed er et biografabonnement til Nordisk Films biografer hverken afhængig af vejr eller sæson. Som medlem har man adgang til alle ordinære filmforestillinger i samtlige biografer, og nye abonnenter kan starte med at glæde sig til julens filmprogram. Her vises bl.a. Disneys nye børnefilm “Ønsket” og thrillergys med ”Nattevagten – Dæmoner går i arv”, som er Ole Bornedals opfølger til den oprindelige film om nattevagten i skikkelse af Nikolaj Coster-Waldau. I det nye år kommer ”Den Grænseløse”, som er filmatiseringen af Jussi Adler Olsens 6. bog i rækken om Afdeling Q. Til actionfans kommer den populære “Mad Max: Furiosa”, og for de science fiction-interesserede den anden film i rækken om “Dune”.

Nordisk Film Biografer introducerer BIOPLUS UNLIMITED med en pris på 229 kroner per måned og en bindingsperiode på fire måneder.

Læs mere på: www.nfbio.dk/UNLIMITED