60-års jubilæum

Som det sikkert er mange bekendt, har Holte Vinlager – trods navnet – også en afdeling i Køge! Den ligger på Torvebyen 1, og derfor fejres det også her, når vinkæden holder jubilæum i denne uge. Holte Vinlager skriver i sit nyhedsbrev:

“I 1963 startede Karlin Nielsen – bedre kendt som Kalle – som ekspedient i Købmand Birksted på Kongevejen i Holte. I 1971 overtog han butikken, og drev købmandsvirksomhed indtil 1981, hvor Kalles passion for vin skiftede kolonialvarerne ud med luksuriøse flasker fra varmere strøg. Holte Vinlager grundlagdes, Karlin Nielsen blev en kendt figur i vinverdenen, og virksomheden udvikles til en landskendt kæde, som i dag er spredt ud på 11 butikker.

Der ville intet Holte Vinlager være uden Karlin Nielsen – og det skal naturligvis fejres!”

I anledning af jubilæet trækker Holte Vinlager to klassikere frem: En Vino Nobile di Montepulciano fra Toscana og en Bordeaux. Vær dog opmærksom på, at de nedsatte priser kun gælder i uge 39!

Om de to vine oplyser Holte Vinlager:

“San Salvagio Riserva – 2017 Vino Nobile di Montepulciano

Fantastisk Sangiovese fra en af Toscanas mest hædrede appellationer, hvor vinene fremstår drikkevenlige og bløde. Denne vin har en elegant duft og smag af røde bær, tørrede grønne urter og en snert af vanilje og chokolade. Tanninerne er velstrukturerede og syrebalancen flot. Vinen afsluttes af en blød, behagelig og lang eftersmag med noter af krydderier.”

Køb den online her.

“Closerie de Seneilhan – 2020 Listrac-Médoc

Fra den ikoniske venstrebred i Bordeaux, får du her en topklassisk vin på et flot blend af 60% Cabernet Sauvignon og 40% Merlot. Vinen er fra den varme sommerårgang, 2020! Denne rødvin har en flot udstråling af sorte frugter, hvor mundfølelsen er rund og elegant. Det er en frisk og superpræcis rødvin med silkebløde tanniner samt en fin, stram og yndig smag.”

Køb den online her.

Holte Vinlager. Presse.