Artiklen er sponseret

Har du en ekstra stue i huset, kan det være helt svært at gennemskue, hvordan du dog bedst muligt udnytter pladsen! I denne artikel kommer vi dig til undsætning, for vi har tre forskellige designbud med til dig. Læs bare med her!

Et moderne, minimalistisk præg med stor u-formet sofa

Et moderne minimalistisk præg i stuen kan give et elegant præg til et hjem, der er strømlinet. Lyder det som dit hjem? ”Mindre er mere” er den minimalistiske stils mantra. Hold farvepaletten neutral med hvide, grå og sorte nuancer. Vælg en stilren og enkel u-formet sofa i en lys farve som grå eller beige som centrum for rummet – klik her for at se mere om forskellige u-formede sofaer. Kombinér den med et stilfuldt sofabord med rene linjer og minimalistisk design.

I stedet for at have hjørnesofaen som fokuspunktet i den anden stue, kan du overveje et flot, elegant flygel. Er I en musikalsk familie, vil det være et attraktivt rum for familien at søge tilflugt i, når følelserne har brug for at komme ud af kroppen. Placer klaveret i midten af rummet, gerne foran et vindue, hvor det kan få naturligt lys. Placér eller flere lænestole med flotte stofbeklædninger som velour eller silke, og find dem gerne i dybe farver som bordeaux eller dybgrøn. Tilføj et smukt tæppe under sofaen for at skabe en hyggelig atmosfære.

Farver og vildskab

Skal din anden stue i stedet være det vilde sted, der emmer af ungdom og vildskab? Så bør du vælge en farverig og mønstret sofa i boheme-stil, og fyld den med puder og tæpper i forskellige mønstre og teksturer.

Tilføj et lavt sofabord i naturlige materialer som træ. Dekorér med planter og tørrede blomster for at tilføje et naturligt præg. Læg flere farverige tæpper på gulvet, og placér en nydelig stol i hjørnet til afslapning.

Skal din anden stue i stedet være det vilde sted, der emmer af ungdom og vildskab? PR-foto