Køge Kommune søger nye deltagere til Kollektiv trafik-borgergruppen. Borgere med interesse for området opfordres til at melde sig ind og påvirke udviklingen af især bustrafikken i Køge Kommune.

Foto ABW

Hvis du eller en, du kender, har interesse for mobilitet og kollektiv trafik, så er kollektiv trafik-gruppemøderne en unik mulighed for komme med input til de politikere, der træffer beslutninger på området i Køge Kommune.

Netop nu søger Køge Kommune nye deltagere til Kollektiv trafik-borgergruppen, som et par gange årligt deltager på møder, hvor de giver input til Teknik -og Miljøforvaltningen samt Teknik -og Ejendomsudvalget.

Trafikborgergruppen er et dialogforum, som blandt andet giver høringssvar ved forslåede ændringer af den kollektive bustrafik i Køge Kommune.

Gruppen består af medlemmer som repræsenterer specifikke geografiske områder af Køge Kommune, formænd for DSB’s pendlerklubber samt repræsentanter for seniorrådet og CAMPUS.

I øjeblikket mangler gruppen medlemmer, som er bosat i Borup, Herfølge, Hastrup, Indre by, Søndre Havn, Køge Nord, Lille Skensved, Bjæverskov, Vemmedrup eller en af de mange mindre landsbyer – alder og beskæftigelse er underordnet. Der er brug for 1-2 for hvert område.

Borgergruppen mødes to gange årligt på invitation af Teknik- og Ejendomsudvalget. Næste møde foregår torsdag den 8. september klokken 17.00-18.30 på Rådhuset.

For mere information – eller hvis du ønsker at deltage på næste møde – så skriv til trafikplanlægger i Køge Kommune, Jakob Bommersholdt på Jakob.bommersholdt@koege.dk.

Kilde.