Hos Regn med Mig kan du trygt komme med dit regnskab eller din forretningsudvikling.

De har WorkCafé med forskellige temaer, hvor du møder op med din pc under armen og I arbejder med de specifikke udfordringer der bringes. Alle deres undervisere er bløde i kommunikationen, og de skaber dermed et trygt forum for spørgsmål.

Der vil være undervisning i “how to do”, og bagefter “hands-on”. Altså step by step, så du kommer i gang med det samme.

WorkCafé er strikket sammen sådan, at du kan bruge caféen til undervisningen eller til at have et arbejdsrum, med det emne dagen har.

Feks. Hjælper de med at sætte nyhedsbreve i gang helt fra oprettelse i system, og det kan være du har lyst til at komme igen efter 2 mdr. og skrive dit nyhedsbrev i caféen. der har du både de andre deltagere og underviseren, der kan hjælpe dig videre, hvis du går i stå.

Det samme gælder for planlagte opslag på instagram og Facebook. Måske du planlægger 8 uger frem og kommer igen på den næste café, fordi det er nemmere at få det gjort, når man har en aftale.

Dit regnskab tager du med under armen, om det er bogføring eller lønberegning du har brug for hjælp til, så løser vi det sammen. På disse hold er der 2 regnskabskyndige undervisere, så de kan nå rundt om alles udfordringer.

Det koster kr. 1500,- inkl. moms pr. gang at deltage på deres arbejdscaféer. Prisen inkluderer, for kaffe, the og vand. Ligesom der vil være lidt snacks til at holde hjerne i gang.

Se udvalget af deres WorkCafé her : Du kan også følge med på Facebooksiden her.

Foto ABW