Anden omgang af YIN Yoga Forløb med Vicki, er er åbent for tilmeldinger nu.

Skønne Vicki skal forkæle dig på dette 6 ugers forløb, hvor I vil arbejde med at få kroppen og sindet til at falde til ro igennem blid flows og dybe stræk af bindevævet.

I starter hver klasse med at komme til stede i kroppen og lige lande på yogamåtten. Herefter lirker I kroppen lige så stille igang med lidt blide flows og fortsætter videre over i yin yogaen, hvor I arbejder med bindevævet I yin yogaen sidder eller ligger vi i de fleste stilliger og holder trækkene i 3-5 minutter, ad gangen for på den måde at arbejde dybt med bindevævet, og herigennem vores nervesystem.

Det handler om på disse klasser blot at overgive sig til tyngdekraften og lade kroppen smelte dybere i stillingerne, så blokeringer og spændinger der måtte være, lige så stille kan give slip. På den måde kommer energien og væskerne i kroppen til at flyde mere frit og du vil opleve en større følelse af ro og velvære i kroppen.

Alle klasser slutter med en lille afspænding. Der er ingen undervisning i uge 24, den 13. juni – vi har sidste gang den 11. juli.

Skal du på sommerferie, så skriv til dem og du kan evt. nøjes med at købe 5 uger.

Læs mere her eller læs mere på begivenheden.

Pressefoto Din Balance