”Vi fik indbrud i vores firma Vinduespudsning.com. Vi ringede en gang til MR Polering & Glas, og få timer efter var de igang med at skifte ruder i vores firma. Super service, en aftale er en aftale.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos MR Polering & Glas. MR står for Michael Rasmussen,  der blev udlært i 1995 med ros til svendeprøven. I 2016 startede han som selvstændig glarmester, og som firmanavnet fortæller, kan han også tilbyde vinduespolering. Uanset opgaven kan du forvente høj kvalitet og god service, for som Michael Rasmussen siger; ”Jeg lever af glade og tilfredse kunder.”

Det er ærgerligt at få smadret en rude, ikke mindst når det skyldes hærværk eller indbrud. I disse tilfælde er det vigtigt med hurtig udrykning, og MR Polering & Glas tilbyder således døgnvagt til alle i Køge og omegn. De dækker af, tager mål til en ny rude, bestiller den, sørger for levering og montering – og slutter af med at tage kontakt og sende regningen til dit forsikringsselskab. På den måde slipper du for at tage dig af skaden selv, fordi du trygt kan overlade arbejdet til en fagmand. MR Polering & Glas skifter ruder i både parcelhuse og butikker, kommuner og kirker.

Vil du vide mere, så læs videre her.