De fleste mennesker vil sige, det går fint. Jeg kan godt lide at være sammen med mennesker, jeg bliver fyldt op af at være sammen med mennesker. Men hvis du skulle mærke efter helt ind i den dybeste afkrog af dig, er det så der du fyldes op, eller vælger du ’bare’ at sige JA, fordi det er det letteste og ingen bliver skuffet?

Mange af os, siger JA til meget, både fordi vi ikke vil skuffe, men også fordi vi ikke bryder os om den følelse det giver, når vi står ved os selv. Den dårlige samvittighed nager. Men hør her: Husk at fordi vi siger NEJ til en relation, så siger vi JA til os selv. Hvad siger du mest til din omgivelse?

Jeg har lært at sige ja til mig selv. Ikke uden omkostninger, men mit liv er stadig blevet nemmere at leve. Hvad med dig?
Du kan se mere på hendes hjemmeside, hvordan hun kan hjælpe dig lige her: http://annetteguhle.dk/

Du kan også læse mere her.