Lider du af hormonelle problemer, allergi, hovedpine/migræne, søvnløshed, fordøjelsesproblemer mv. kan du med fordel vælge den almindelige zoneterapi, som kan behandle mange lidelser.

Bente Kragh Ingvorsen er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og er således godkendt til at udføre behandlinger bevilget af sundhedsforsikringer.

”Jeg lægger vægt på, at behandlingen tager udgangspunkt i det hele menneske, der bør være i balance både fysisk og psykisk. Forskubbes denne balance af én eller flere grunde, kan der opstå ubalance, der kan resultere i forskellige lidelser, smerter eller sygdomme,” fortæller Bente, der også vejleder klienterne i sund kost og livsstil.

”Jeg sælger ikke produkter i min klinik, men henviser gerne til de lokale forhandlere af kosttilskud,” tilføjer hun.

Hvordan foregår behandlingen?
Ved første behandling starter Bente en journal, som er underlagt tavshedspligt og datatilsynets regler. Behandlingerne sker ved hjælp af tryk og massage af fødder og underben, mens man ligger på en briks med puder og tæpper efter ønske.

Der skal normalt flere behandlinger til. Hvor mange afhænger helt af problemets art, om det er en akut- eller kronisk tilstand samt kroppens generelle energiniveau.

Du kan bestille tid online via hjemmesiden.

Vil du vide mere, så læs videre her.